Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Μια από τα ίδια για Ρόδο

Μια από τα ίδια για Ρόδο

0
rodos_omada_maritsa
Dodekanisos
Για άλλη μια αγωνιστική η Ρόδος δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την νίκη. Συνήθεια φαίνεται να γίνεται για τα «ελάφια» να προηγούνται στο σκορ και στο τέλος να μην κερδίζουν. Στο σημερινό παιχνίδι που έγινε στην Μύκονο η ομάδα της Ρόδου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε λίγο μετά τα μισά του πρώτου ημιχρόνου όταν στο 28’ σε μια κόντρα ο Κατοπόδης με πολύ σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα να «αναπαυθεί» στα δίχτυα του Μανταφούνη. Στην συνέχεια η ομάδα της Ρόδου είχε δυο καλές ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματα της, κάτι όμως που δεν κατάφεραν οι παίκτες της. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και έφεραν κατάφεραν να «κλέψουν» τον βαθμό της ισοπαλίας από την Ρόδο πέντε λεπτά πριν το τέλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπασταθόπουλου. Με δέκα παίκτες τελείωσε το παιχνίδι η Ρόδος μετά την αποβολή του Δανά με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 86’ μετά από διαπληκτισμό.

Μύκονος: Μανταφούνης, Μπαλής, Αλεξανδρόπουλος, Ζουγανέλης, Καραντζάς, Κούκας, Αργυρίου, Ξένος, Τσαλμάς (66΄ Τσουμάσης), Παπασταθόπουλος, Πανέττας.

Ρόδος: Αρχοντάκης, Δανάς, Παπαδόπουλος (72΄ Θαμνόπουλος), Καντιμοίρης, Πελέκης, Πατούχος, Γκινής, Σκαρλάτος, Καταπόδης, Ορφανίδης, Φράγκος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments