Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μέτρησε η νίκη για την ΑΕ Κατταβιάς

Μέτρησε η νίκη για την ΑΕ Κατταβιάς

0
katavia lardos
Dodekanisos

Με σκορ 2 -0 η AE Κατταβιάς νίκησε τον Ηρακλή Λάρδου σήμερα το απόγευμα στο Ενωσιακό γήπεδο. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο κυριάρχησε η δύναμη, σε δεύτερη μοίρα πέρασαν οι καλοί και οργανωμένοι συνδυασμοί ενώ δεν έλειψε και η ένταση σε κάποια στιγμή του αγώνα με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι από το 77΄ να αγωνιστούν με δέκα παίκτες.
Οι γηπεδούχοι αν και είχαν απουσίες ξεκίνησαν με γκολ από τα <<αποδυτήρια>> καθώς μόλις στο 3΄έκαναν το 1-0 και στο 8΄το 2-0 κάτι που τους έδωσε πλεονέκτημα στον ψυχολογικό τομέα.
Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και είχαν δύο καλές στιγμές χωρίς όμως να βρουν στόχο. Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής βελτίωσε την προσπάθεια του, έγινε πιο επιθετικός και ρόλο σε αυτό έπαιξε η είσοδος του Χαρίτου και του Πέρου. Πίεσαν ασφυκτικά την Κατταβιά αλλά οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν έξυπνα και με καλή αμυντική λειτουργία το προβάδισμα τους και το διατήρησαν μέχρι την λήξη του αγώνα. Στο 3΄ο Ροδίτης εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, τακουνάκι του Νίκα στο δεξί δοκάρι, προβολή εξ επαφής του Κουλιμπαλί και 1-0. Στο 8΄Νίκας- Κουλιμπαλί και Στεφανάκης συνδυάστηκαν πολύ ωραία και ο τελευταίος με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0.Στο 10΄ο Γιάννης Ευαγγελίδης βγήκε μόνος του, πλάσαρε αλλά απέκρουσε ο Πεστλίκης και μετά έδιωξαν οι αμυντικοί. Στο 35΄ πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ στα δεξιά από τον Μποννούρ αλλά εξ ίσου εκπληκτική απόκρουση από τον Πεστλίκη σε κόρνερ. Στο 48΄διαγώνιο σουτ του Πέρου αριστερά και μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Πεστλίκης προσωρινά. Διεκδίκησαν την μπάλα Ευαγγελίδης Ιων. και Μπουμπουλάκη αλλά πρόλαβε και έδιωξε ο δεύτερος.
Στο 57΄ο Μπουμπουλάκη στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα την έστρωσε με το χέρι πρώτα αλλά ο διαιτητής ίσως να μην είχε καλή ορατότητα και δέχτηκε τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Στο 77΄ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Καλοπήτας.
Στο 82΄εκτέλεση φάουλ από τον Χαρίτο, απέκρουσε ο Πεστλίκης, κοντινή προβολή του Ιων. Ευαγγελιδη πέρασε άουτ. Στο 83΄ δημιουργήθηκε ένταση-σύρραξη από ένα δυνατό φάουλ. Όταν ηρέμησαν τα πνεύματα οι ψυχραιμότεροι, ο διαιτητής έδειξε την κίτρινη κάρτα σε Κουλιμπαλί και Διακοβασιλείου Στε. ενώ άποψη μας είναι πως έπρεπε να τους δείξει την κόκκινη. Στο 89΄ο Πέρος έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά, πλασέ του Ταγκάεβ μέσα από την περιοχή απέκρουσε εντυπωσιακά ο Πεστλίκης. Στο 94΄ο Ροδίτης έκανε την σέντρα από τα δεξιά, μόνος του ο Χρυσόμαλλος έκανε την κεφαλιά άουτ.
Διαιτησία Γιαννουκάς – Πατσιόπουλος – Λάζος.
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Πεστλίκης, Ροδίτης, Μπουμπουλάκη, Παντελίδης, Τόσκα, Κουμπιάδης, Κιάρρι, Στεφανάκης, Νίκας (92΄Χρυσόμμαλος), Κουλιμπαλί (85΄Κρητικός), Γκλάβας
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΔΟΥ: Καντιμοίρης, Διακοβασιλείου Στ., Νικόλλι, Παπαϊωάννου, Διακοβασιλείου Στε., Ταγκάεβ, Ευαγγελόπουλος (46΄Χαρίτος), Καλοπήτας, Ιωαν. Ευαγγελίδης, Μπενούρ (62΄ Στεφ. Ευαγγελίδης), Καμμάς (46΄Πέρος)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments