Αρχική Στήλες Απόψεις Μέσα καλά, στην εξέδρα χάλια…

Μέσα καλά, στην εξέδρα χάλια…

0
8
Dodekanisos

Μια αρκετά καλή παρουσία (3-1) είχε στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα του Ιάλυσου για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Πανθηραϊκό, όμως η παρουσία του κόσμου και ιδιαίτερα των φιλάθλων του «τοξοβόλου» ήταν αρνητική! Σίγουρα προβληματίζει η άδεια εξέδρα όχι μόνο την απόδοση των ποδοσφαιριστών αλλά και της διοίκησης που προσπαθεί να έχει ψηλά την ομάδα , τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο.

Ο Γιώργος Σάββενας σίγουρος και με εμπιστοσύνη για τους παίκτες του, ξεκούρασε αρκετούς βασικούς, και με ένα διαφορετικό σχήμα η ομάδα του νίκησε τον Πανθηραϊκό και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού. Η διαχείριση του παιχνιδιού ήταν πολύ καλή από τον νεαρό προπονητή ακόμα και όταν ο Ιάλυσος έμεινε αναπάντεχα πίσω στο σκορ.

Ποτέ δεν σκέφτηκε το τεχνικό τιμ ότι θα έχανε τον αγώνα καθώς η ροή και η εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν στο μυαλό τους και τελικά δικαιώθηκαν ο Γιώργος Σάββενας με τον συνεργάτη του Παναγιώτη Τσιάμη. Βέβαια το βάρος και όλη η προσπάθεια του Ιάλυσου έχουν ως στόχο κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα που ίσως φέρει την άνοδο σε μεγαλύτερη κατηγορία. Ωστόσο αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς την μεγάλη και σημαντική βοήθεια των φιλάθλων του σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν. Ας μην απογοητευτούν όσοι ήταν σήμερα το απόγευμα στο «Οικονομίδειο», κάποιοι βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα, γιατί οι «ερυθροκίτρινοι» όταν είναι ενωμένοι σε όλα τα επίπεδα μπορούν να κάνουν πολλά.

Το σημερινό παιχνίδι ίσως ήταν μια καλή προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, και κακά τα ψέματα το μυαλό όλων είναι στο πρωτάθλημα! Ας μην ξεχνάνε οι φίλαθλοι και οι φίλοι του Ιάλυσου, πως η ομάδα που εκπροσωπεί τον νομό μας στην Γ΄ Εθνική, δεν ενισχύθηκε καθόλου μέχρι σήμερα από τους τοπικούς φορείς, οι οποίοι σε άλλες περιπτώσεις έχουν ανοιχτά τα ταμεία για ψύλλου πήδημα!


Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments