Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Μέσα από αγώνες πρόκρισης η αποστολή του τένις

Μέσα από αγώνες πρόκρισης η αποστολή του τένις

0
Dodekanisos

Ενόψει των Διεθνών αγώνων Island Games

Τέσσερις θα είναι οι αθλητές του τένις που θα εκπροσωπήσουν τη Ρόδο στους Διεθνούς Αγώνες Νήσων (Island Games) που θα πραγματοποιηθούν τον προσεχή Ιούλιο στο Γιβραλτάρ. Οι αθλητές αυτοί που θα είναι 2 αγόρια και 2 κορίτσια, θα βγουν μέσα από αγώνες πρόκρισης οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα. Αυτό επεσήμανε με δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης Μιχάλης Πανάγος.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για το θέμα των Island Games, απάντησε ως εξής:

“Η φετινή χρονιά είναι χρονιά Island Games. Η Ρόδος θα εκπροσωπηθεί με 4 αθλητές, 2 αγόρια και 2 κορίτσια. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από πάρα πολλά παιδιά και επειδή σε όλο το νησί έχουμε πολύ καλούς αθλητές, αποφασίσαμε να κάνουμε αγώνες πρόκρισης για να δούμε από ποιούς θα απαρτίζεται η αποστολή. Δεν θα είναι μόνο δική μας υπόθεση δηλαδή εδώ στο ΡΟΑ. Θέλουμε να στηρίξουμε όλο το νησί και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε. Οι αγώνες αυτοί πιστεύω ότι θα είναι εφικτό να γίνουν σε περίπου 20 ημέρες”.

Ο κ. Πανάγος πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
“Τα Island Games είναι μια μικρή Ολυμπιάδα. Μια πολύ εποικοδομητική διοργάνωση η οποία ήδη έχει προσφέρει πολλά σημαντικά πράγματα στο νησί όπως και στο τένις. Ας μην ξεχνάμε ότι ο ΡΟΑ απέκτησε τα γήπεδα grren set το 2007 όταν είχε φιλοξενηθεί η διοργάνωση στη Ρόδο”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments