Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Μειωμένες οι μετακινήσεις των ομάδων μας!

Μειωμένες οι μετακινήσεις των ομάδων μας!

0
epsd aegean
Dodekanisos

Μειωμένες κατά 50% θα είναι από τη νέα αγωνιστική περίοδο οι εκτός έδρας αποστολές των ομάδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου! Αυτό είναι και το χαρμόσυνο αποτέλεσμα της συνάντησης με την εταιρεία Blue Star Ferries που είχε στην πρωτεύουσα αντιπροσωπεία της Ένωσης του νομού μας αποτελούμενη από τον πρόεδρο Παναγιώτη Διακοφώτη, τον γενικό γραμματέα Βάϊο Γαμβρούδη και τον αντιπρόεδρο Δήμο Λουϊζίδη. Οι υπεύθυνοι της Blue Star, Kύριοι Διονύσης Θεοδωράτος, Γιώργος Σακέλης, αλλά και η Kυρία Χριστίνα Γρηγορά έδειξαν την απαιτούμενη κατανόηση στα προβλήματα του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου, με τους δύο τελευταίους μάλιστα να κατάγονται από Κάρπαθο και Ρόδο αντίστοιχα. Άκουσαν με μεγάλο ενδιαφέρον τον Πρόεδρο της Ένωσης, Παναγιώτη Διακοφώτη ο οποίος έκανε μια παρουσίαση των προβλημάτων ζητώντας την έκπτωση του 60% στα ταξίδια των ομάδων με αντάλλαγμα την προβολή της εταιρία στις ιστοσελίδες του νησιού, αλλά και σε κάθε γήπεδο με ταμπέλα. Η αντιπρόταση της Blue Star έφτασε στο 50% δείχνοντας θέληση να ενισχύσει τον αθλητισμό χωρίς σκοπιμότητες. Παράλληλα ένα από τα νέα πρωταθλήματα για την σεζόν 2014 – 2015 θα ονομαστεί Blue Star. Επιπλέον μετά από πρόταση του Προέδρου, Παναγιώτη Διακοφώτη το πλοίο της Blue Star θα αναχωρεί από τον Πειραιά το απόγευμα του Σαββάτου νωρίτερα προκειμένου οι ομάδες να επιβαίνουν σε αυτό στις 12 το μεσημέρι και να είναι σε καλύτερο χρονικό διάστημα στην Ρόδο για να αγωνιστούν. Τέλος είναι δεδομένο πως η ίδια έκπτωση θα ισχύσει και στα παιχνίδια των Μικτών ομάδων. Επίσης η διοίκηση της Blue Star είναι διατεθειμένη εάν γίνει στα Δωδεκάνησα κάποιο τουρνουά να γίνει μεταφορά των ομάδων δίχως κόστος.
Συνάντηση και με την Aegean
Συνάντηση και με τον εμπορικό Δντή και υπεύθυνο πωλήσεων της AEGEAN AIRLINES Κο Στέφανο Σαδόπουλο είχε η ίδια αντιπροσωπεία της Ένωσης.
Οι προτάσεις της ΕΠΣΔ είχαν να κάνουν με τα ταξίδια του πρωταθλητή Δωδεκανήσου, των μικτών ομάδων, το εκπτωτικό πακέτο προς το νησί της Καρπάθου και αντιστρόφως και όλα τα παραπάνω θα είναι σε μορφή ανταποδοτικής χορηγίας. Στον κ. Σαδόπουλο αρχικά έγινε αναφορά για την ιστορία και την λειτουργία της Ένωσης, ενώ του αναφέρθηκαν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία της δύναμης μας. Ο πρόεδρος, Παναγιώτης Διακοφώτης ζήτησε καλύτερες και πιο προνομιακές τιμές στα ταξίδια του πρωταθλητή Δωδεκανήσου για τα μπαράζ ανόδου, που προσφέρει η εταιρία ως πακέτο. Τον ενημέρωσε πως η κλήρωση των αγώνων θα γίνει στις 10 Απρίλιου και άμεσα η AEGEAN θα γνωστοποιήσει την καλύτερη δυνατή έκπτωση που θα μπορούσε να δώσει. Το ίδιο θα γίνει και με τις μικτές ομάδες και τα ταξίδια που θα έχουν στο άμεσο μέλλον. Όσον αφορά το θέμα της Καρπάθου, ο κύριος Σαδόπουλος ξεκαθάρισε πως θα κάνει προσπάθεια να επιστρέφει το εκπτωτικό πακέτο της τάξεως του 50% που υπήρχε το τελευταίο διάστημα προκειμένου να μην υπάρχουν πρόβλημα στις μεταφορές του Ποσειδώνα Καρπάθου, αλλά και των ομάδων που θα αντιμετωπίζει. Αν όλα κυλίσουν ομαλά, τότε η διαφήμιση της AEGEAN AIRLINES θα τοποθετηθεί στα γήπεδα του νομού μας, αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης.
epsd blue star

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments