Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Μεγάλος ενθουσιασμός και πίστη! (pics)

Μεγάλος ενθουσιασμός και πίστη! (pics)

0
Dodekanisos

Με ενθουσιασμό αλλά και μεγάλη πίστη ότι θα μπορέσει του χρόνου να πανηγυρίσει ακόμα μια άνοδο, η ομάδα της Ρόδου ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της με προπόνηση που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας. Με τους φίλους της ομάδας να είναι εκεί και να δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα, η Ρόδος ξεκίνησε το …τρέξιμο υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Νίκου Κουρμπανά ο οποίος φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα κάνει την μεγάλη διαφορά στο πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Μαρτίνης στην σύντομη τοποθέτηση του μεταξύ άλλων επεσήμανε και τα εξής:
«Αυτό που γίνεται εδώ σήμερα με την δυναμική που έχει ο κόσμος μας έχει χρόνια να συμβεί. Νιώθω μεγάλη θετική ενέργεια. Του χρόνου θα πανηγυρίσουμε ακόμα μια άνοδο, αυτή στην Super League 2». Απευθυνόμενος στον προπονητή Νίκο Κουρμπανά τόνισε: «κ. Κουρμπανά πιστεύουμε σε εσάς. Ελπίζουμε να μην μας διαψεύσετε. Πάρτε την ομάδα και ανεβάστε την κατηγορία!».
Τον αγιασμό τέλεσε ο παπά Χρήστος ο οποίος δεν παρέλειψε να σκοράρει και από το σημείο του πέναλτι για να πάει καλά η χρονιά.

Το δελτίο τύπου της Ρόδου
Με αφορμή το σημερινό ξεκίνημα της προετοιμασίας, η Ρόδος εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:
Σε κλίμα απόλυτης χαράς και με τον φίλαθλο κόσμο στο πλευρό της , η ομάδα του ΑΣ ΡΟΔΟΣ πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα (30/07/19) στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου, τον καθιερωμένο αγιασμό για τη νέα αγωνιστική χρονιά! Σύσσωμη η οικογένεια του Α.Σ ΡΟΔΟΣ έδωσε το παρόν, το Δήμο εκπροσώπησε ο κ. Καλαθενός, ενώ την ΕΠΣΔ ο κ. Αδαμάκης ! Ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Μαρτίνης, καλοσώρισε τους ποδοσφαιριστές μας και τους νέους παίκτες που ήρθαν για να ενταχθούν στο ρόστερ και ευχήθηκε να έχουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Όλοι μαζί για την άνοδο στη Β ‘ Εθνική.
Μετά το τέλος του αγιασμού, ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας, με τον φίλαθλο κόσμο των ελαφιών , να παρακολουθεί καταχειροκροτώντας τους παίκτες και το προπονητικό τιμ.
Η διοίκηση της ομάδας μας, ευχαριστεί όλους εσάς που παρευρεθήκατε στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου , σήμερα , μια ημέρα πολύ σημαντική για μας , για την πορεία της ομάδας μας !

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments