Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Μεγάλη θλίψη για τον Αλέξη…

Μεγάλη θλίψη για τον Αλέξη…

3
tzaferis3
Dodekanisos

Αύριο στις 11 το πρωί στο ιερό ναό Κοιμήσεων της Θεοτόκου στην Ιαλυσό θα γίνει η κηδεία του Αλέξη Τζαφέρη. Του 29χρονου παλικαριού που τόσο πρόωρα έφυγε από κοντά μας. Ο Αλέξης Τζαφέρης σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έφυγε το βράδυ της Κυριακής με την μηχανή του από την Ιαλυσό προκειμένου να πάει σε νυχτερινό μαγαζί ενός φίλου του. Στο δρόμο, στην περιοχή Κρητικά, ο χάρος του έστησε άσχημα καρτέρι. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και σωριάστηκε στο οδόστρωμα. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να πάει στο νοσοκομείο βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια την δική του και του Άκη Δελαπόρτα. Ο Αλέξης Τζαφέρης ήταν παντρεμένος με την Αθηνά Δελαπόρτα και άφησε πίσω του δυο ανήλικα παιδιά. «Έφυγε» ένα χρόνο και μερικές ημέρες επιπλέον μετά τον χαμό του Φίλιππα Δελαπόρτα, τον Απρίλιο του 2013 στην Ανάβυσσο σε ένα άλλο τραγικό τροχαίο δυστύχημα.
Πολλά συλλυπητήρια για τον Αλέξη
Ο Αλέξης Τζαφέρης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον φίλαθλο κόσμο του νησιού και είχε πάρα πολλούς φίλους. Εκτός από τον Φοίβο Κρεμαστής είχε συνδέσει το όνομα του και με τον Ιάλυσο στον οποίοι είχε αγωνιστεί με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία, ακόμα και στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη και δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους.
Ο ΑΣ Νηρέας
Ο Νηρέας και ιδιαίτερα ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Μάνος Τσουβαλάς επιθυμούν να εκφράσουν και δημόσια τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια.
Ο Απόλλων Καλυθιών και οι Παλαίμαχοι
Στο άκουσμα του θανάτου του Αλέξη Τζαφέρη, επιθυμούμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του καθώς και σε αυτήν του Α΄κη Δελαπόρτα.
Η Δόξα Ψίνθου
Συλλυπητήρια εκφράζει η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Ψίνθου
Ο Φοίβος Κρεμαστής
Σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Φοίβου, εξέδωσαν το εξής ψήφισμα: Το δ.σ. του Φοίβου Κρεμαστής μετά τον ξαφνικό θάνατο του παίκτη του Τζαφέρη Αλέξανδρου, σθνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε τα εξής:
1. Να εκφράσει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
2. Να καταθέσει στη μνήμη του στεφάνι και
3. Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία, ενώ παράλληλα εύχονται να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Ο πρόεδρος 
Άκης Δελαπόρτας
Ο γραμματέας
Κώστας Σταυριανάκης
Ο Κλεάνθης Παραδεισίου
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Α.Ε.Σ Κλεάνθη Παραδεισίου εκφράζουν την θλίψη τους για τον πρόωρο χαμό του ποδοσφαιριστή του ΦΟΙΒΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΖΑΦΕΡΗ και απευθύνει θερμά συλλυπητήριά προς τους οικείους του. Καλό ταξίδι..
O Ποσειδώνας Καρπάθου
Ο Α.Σ. Καρπάθου «Ποσειδών» θέλει να εκφράσει συλληπτήρια στην μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια του Φοίβου Κρεμαστής για τον αναπάντεχο χαμό του Αλέξη Τζαφέρη. Τούτες τις ώρες, τα λόγια είναι περιττά και δεν απαλύνουν το χαμό και την απώλεια. Εκφράζουμε τα συλληπτήρια μας στην οικογένεια του νεαρού αθλητή και ελπίζουμε να είναι το τελευταίο θύμα που θυσιάζεται στο βωμό της ασφάλτου. Καλό ταξίδι Αλέξη… Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει…
Ο Ηρακλής Λάρδου
Δυστυχώς για μια ακόμη φορά είναι βαρύς ο φόρος αίματος που καλείται να πληρώσει το ροδίτικο ποδόσφαιρο. Η οικογένεια του Ηρακλή Λάρδου, γνωρίζοντας τι θα πει να φεύγουν ξαφνικά και απροσδόκητα από τη ζωή αγαπημένα μέλη μιας ποδοσφαιρικής οικογένειας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Φοίβο και στην οικογένεια του κ. Άκη Δελαπόρτα για το χαμό του αγαπημένου τους Αλέκου Τζαφέρη, όπως επίσης και στον παρατηρητή αγώνων κ. Γιάννη Πάχο, για την απώλεια της λατρευτής του συζύγου Ζαμπέτας Πάχου-Κοκκινίδη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει…
Ο Αστέρας Μασσάρων
Συντετριμμένοι είναι και στον Αστέρα στο άκουσμα του θανάτου του Αλέξη Τζαφέρη. Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές θέλουν και δημόσια να εκφράσουν την θλίψη τους για το θάνατο του και να μεταφέρουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του…
Ο Διαγόρας
Τι να πει κανείς για το χαμό ενός ακόμη νέου ανθρώπου στη Ρόδο; Δεν υπάρχουν λόγια…
Συλλυπητήρια στους οικείους του Αλέξανδρου Τζαφέρη και κουράγιο. Όπως και στην οικογένεια του Φοίβου Κρεμαστής.
Ο ΑΣ Ρόδος
Το διοικητικό συμβούλιο και η οικογένεια του ΑΣ Ρόδος, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον ξαφνικό θάνατο του Αλέξανδρου Τζαφέρη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα…
Ο σύνδεσμος φιλάθλων Scorpions
ΑΛΕΞΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕΣ ΠΟΤΕ !!!ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ SCORPIONS ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΙΑΛΥΣΟ ΚΑΙ ΜΑΤΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΙΑΛΥΣΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΦΕΡΕ Η ΤΥΧΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ… ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΛΛΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ Η ΚΑΡΔΙΑ !!! ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ ΙΑΛΥΣΟ !!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΛΕΞΗ !!! ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ !!!
Ο Αστέρας Παστίδας
Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αλέξανδρου Τζαφέρη. Πριν από τέσσερα χρόνια υπήξε μέλος της ομάδας. Φίλε Άλεξ, καλό ταξίδι να έχεις…
O Ευκλής Σορωνής
Η οικογένεια του Α.Ε.Σ ΕΥΚΛΗ ΣΟΡΩΝΗΣ συλλυπείται την  οικογένεια του Φοίβου Κρεμαστής και την οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή-προπονητή Αλέξανδρου Τζαφέρη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσεi.
O Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου
Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου στο άκουσμα του ξαφνικού θανάτου του ποδοσφαιριστή και γαμπρού του Προέδρου του Φοίβου Κρεμαστής «ΤΖΑΦΕΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ» εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Η ΕΠΣ Δωδεκανήσου
Στο άγγελμα του θανάτου του ΤΖΑΦΕΡΗ ΑΛΑΞΑΝΔΡΟΥ, ποδοσφαιριστή του ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ και προπονητή των ακαδημιών του ΦΟΙΒΟΥ, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε τα κάτωθι : 
1) Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες όλων των κατηγοριών του προσεχούς Σαββατοκύριακου 03 και 04 Μαΐου 2014 . 
2) Να σταλεί στεφάνι εις μνήμη του. 
3) Να μεταφέρει τα συλλυπητήρια στους οικείους του. 
4) Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. να παραστεί στην νεκρώσιμη ακολουθία.
Ο Διαγόρας Βατίου
Ο Α. Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ εκφράζει  τη βαθύτατη θλίψη του για τον ξαφνικό θάνατο του ποδοσφαιριστή της ομάδας του Φοίβου Κρεμαστής, Αλέξανδρου Τζαφέρη, καθώς και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
O Νικαγόρας Κεφάλου Κω
Το Δ.Σ του Νικαγόρα Κεφάλου Κω, οι ποδοσφαιριστές , προπονητές και όλοι οι φίλαθλοι του χωριού μας , θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά τους συλληπητήρια στην οικογένεια του άτυχου Αλέξη και στην οικογένεια του Φοίβου που για άλλη μια φορά χτύπησε η ατυχία. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του. Καλό Ταξίδι Αλέξη…….
Ο Διγενής Κοσκινού
Τα θερμά του συλλυπητήρια του θέλει να εκφράσει και το σωματείο του Διγενή Κοσκινού

 

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
cactus
cactus
9 years ago

ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Ο ΦΙΛΙΠΠΑΣ

triantacity123
triantacity123
9 years ago

Αλεξη…να μας φιλας απο εκει πανω…γιατι ρε η ζωη ειναι αδικη γιατι?ελεος δηλαδη….κριμα κριμα για το παιδι….νεο παιδι πολυ καλο παιδι καλος ποδοσφαιρστης….κριμα! 🙁 🙁 🙁

g rodos
g rodos
9 years ago

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΘΕΕ ΓΙΑΤΙ?
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΣΟΥ