Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μεγάλη νίκη του ΑΕΡΑ

Μεγάλη νίκη του ΑΕΡΑ

0
Dodekanisos

Αν και προηγήθηκε στο σκορ, ο Ηρακλής Μαριτσών δεν μπόρεσε να πάρει τίποτα στ’ Αφάντου γνωρίζοντας βαριά ήττα από τον τοπικό ΑΕΡΑ με 4 – 1. Η ομάδα του Κώστα Πάττα άνοιξε το σκορ στο 11’ με τον Γεωργαλλή αλλά στο 19’ ο Μαθιός έφερε το παιχνίδι στα ίσα και στο 32’ ο Γεωργίου έκανε το 2 – 1. Οι ΜΑριτσενοί μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και αναζήτησαν την ισοφάριση αλλά στο 67’ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βασιλώττου και από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι έδειξαν να παίρνουν τα ηνία του αγώνα. Στο 73’ ο Αλιμερκάι πέτυχε το 3 – 1 και στο 77’ ο Γεωργίου διαμόρφωσε το τελικό 4 – 1. Η ομάδα του Ηρακλή τελείωσε τον αγώνα με οκτώ παίκτες διότι στο 77’ αποβλήθηκε ο Παφιάκης και στο 78’ ο Παπαδημήτρης.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν παραπονούμενοι από την διαιτησία του Αλέκου Σπάρταλη για τις αποβολές.

ΑΕΡΑ: Τσιγάρος, Γαργάλης, Τάχος, Καλογήρου, Πλύγκος, Αλιμερκάι (87’ Φιλιππάκος), Ρούσσος (82’ Λαδάς), Στεφανής, Γκινής, Μαθιός, Γεωργίου
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κουμέντος, Παπαδημήτρης, Μπαούρης, Κρητικός, Βασιλώττος, Ανδρεόπουλος (46’ Επιφάνης), Λερογιάννης, Χατζηκοσμάς (82’ Λολάκης), Φελεσάκης, Παφιάκης, Γεωργαλλής (82’ Κούρος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments