Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μεγάλη νίκη του Ορφέα

Μεγάλη νίκη του Ορφέα

0
orfeas_panigyrismos
Dodekanisos
Σημαντική νίκη μέσα στην Τήλο πέτυχε σήμερα ο Ορφεάς. Η ομάδα του Γρηγόρη Σαρρή επικράτησε με 3 – 2 σε παιχνίδι το οποίο έγινε στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας (όμιλος Ρόδου). Ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη για την Ροδίτικη ομάδα δεδομένου πως τελείωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες ενώ στο πρώτο ημίωρο έχανε με 2 – 0!.
Στο 21’ ο Μερκούρης Μόσχου με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1 – 0
Τρία λεπτά αργότερα (στο 24’), ο ίδιος παίκτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2 – 0. Στο 36’ ο Ροδίτης με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Μαχραμά μειώνοντας σε 2 – 1. Στο 38’ ο Νίκας με ατομική προσπάθεια και ωραία ψηλοκρεμαστό πλασέ ισοφάρισε σε 2 – 2 Στο 62’ ο Αμοιρόπουλος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Νίκας με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2 – 3.
Σημειώνεται πως ο ΑΣ Τήλου είχε ένα δοκάρι (οριζόντιο) στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης μετά από σουτ του Κ. Σακελλάρη.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Στέργος Γιακουμάκης και «βοηθοί» του ήταν οι Χρήστος Καλκαβούρας και Μιχάλης Ράδος. Στο 52’ αποβλήθηκε ο Μπιλιάς (δεύτερη κίτρινη) και στο  70’ ο Χατζησουλεϊμάν.
ΑΣ ΤΗΛΟΣ: Μαχραμάς, Στ. Μόσχου (60’ Ρούκο), Α. Οικονόμου, Κωστίδης (73’ Ζγκούρος), Χριστοφής, Νικολής, Ηρ. Σακελλάρης, Κ. Σακελλάρης, Μ. Μόσχου, Ζ. Οικονόμου
ΟΡΦΕΑΣ: Μπιλιάς, Αμοιρόπουλος, Αδάμου, Τσιμπικάκης, Τόσκα, Χατζησουλεϊμάν, Κιάρρι, Ροδίτης, Γιοβάνι (89’ Χριστοφόρου), Νίκας, Καλούδης (89’ Ζουρούδης)
 
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments