Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μεγάλη νίκη του Ευκλή, πάει στα μπαράζ

Μεγάλη νίκη του Ευκλή, πάει στα μπαράζ

0
Dodekanisos

Μεγάλη νίκη που του δίνει την ευκαιρία να «καθαρίσει» την δεύτερη θέση που οδηγεί στα παιχνίδια μπαράζ πέτυχε στο Ενωσιακό γήπεδο ο Ευκλής ο οποίος επικράτησε με 2 – 1 του Πολύστρατου.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, η επανάληψη είχε να προσφέρει πολλές συγκινήσεις στον φίλαθλο κόσμο. Ειδικά τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Και αυτό γιατί από το 80’ μέχρι και το τέλος, επιτεύχθηκαν και τα τρια τέρματα του αγώνα.

Στο 80’ ο Ευκλής άνοιξε το σκορ με τον Τομάζο (0 – 1) αλλά ο Πολύστρατος ισοφάρισε πάρα πολύ άμεσα. Στο 82’ ο Τριπολίτης έκανε το 1 – 1. Ο Ευκλής όμως έδωσε την απάντηση του στο 90’ όταν ο Σιαναβέλης με πλασέ έκανε το 1 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς (Καλκαβούρας, Αναστασοπούλου)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ: Δημητρίου, Παπακώστας, Μπουμπουλάκη, Μπακαρής, Παπαστεργής (74’ Χατζηκαλημέρης), Χωρίτης, Τριπολίτης, Παπαβασιλείου (84’ Χαριλάου), Αναστασιάδης (64’ Γιώργου), Χατζημιχαήλ
ΕΥΚΛΗΣ: Μακαρούνας, Χατζηκυριάκος, Κουλουμπράκης, Πατάκας, Λαθούρης, Δ. Τομάζος, Σιαναβέλης (95’ Σταθάτος), Χειμωνέττος (46’ Παπανικολάου), Λαός, Κουντουράκης (92’ Ι. Τομάζος), Πουρδάνης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments