Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μεγάλη νίκη παραμονής!

Μεγάλη νίκη παραμονής!

0
vati oloi
Dodekanisos

Έχει βρει τον ρυθμό του ο Διαγόρας Βατίου

Μεγάλη νίκη που ασφαλώς και του δίνει το δικαίωμα να ατενίζει με πολύ μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον του στο πρωτάθλημα σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση παραμονή, πέτυχε ο Διαγόρας Βατίου! Η ομάδα της νότιας Ρόδου κέρδισε στο γήπεδο της τον Αντίμαχο με 3 – 1 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Μετά και από αυτή τη νίκη, είναι φανερό πως η ομάδα του Γιάννη Καμπούρη, έχει βρει για τα καλά τα πατήματα της στο πρωτάθλημα και είναι αποφασισμένη να «καθαρίσει» την παραμονή της και μαθηματικά.

Το σκορ άνοιξε στo 16′ o Αντίμαχος με τον Πη αλλά ο Διαγόρας ισοφάρισε στο 36′ με πέναλτι του Χατζησάββα. Ο Χατζησάββας και πάλι με νέο πέναλτι (στο 69′) έκανε το 2 – 1 και τη μεγάλη νίκη του Διαγόρα Βατίου, σφράγισε ο Ζωάννου στο 86′.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Τύρελης, Κούτσι, Καραγιάννης, Έλληνας, Αδάμος, Ζερβός, Κατσαρής (74’ Θεοδώρου), Ζωάννου, Χατζησάββας (85’ Ζαράρης), Τομάζος (65’ Πρέτσι), Αγγελάκης
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιαούδης, Κόμπος (65’ Μπίλλης), Ιωαννίδης, Μπεκιρλάρι, Κόκκαλης, Σωτηρι, Τσιτσιλιάγκος (65’ Ζουμπάς), Χατζησουλεϊμάν, Βλαντιμίροφ, Πης, Συνεσίου
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments