Αρχική Αθλητικά νέα Μεγάλη νίκη με 2-1 για την Ελλάδα κόντρα στην Σουηδία

Μεγάλη νίκη με 2-1 για την Ελλάδα κόντρα στην Σουηδία

0
Dodekanisos

Τεράστια νίκη πέτυχε η Εθνική Ελλάδας που νίκησε 2-1 την Σουηδία στο “ΟΑΚΑ”. Το “πειρατικό” έφτασε τους έξι βαθμούς και διατηρήθηκε ζωντανό στη μάχη της δεύτερης θέσης. Πρόκειται για την θέση που οδηγεί στα μπαράζ για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ .

Με αυτή την πολύ σημαντική νίκη κόντρα στην Σουηδία στο “ΟΑΚΑ”, η Εθνική ομάδα έφτασε τους έξι βαθμούς. Ειδικότερα βρίσκεται στο -3 από τους Σκανδιναβούς αλλά παράλληλα διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για κατάληψη της δεύτερης θέσης. Η οποία οδηγεί στα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ του Κατάρ. Οι Μπακασέτας και Παυλίδης σημείωσαν τα γκολ της νίκης. Ο Κουάισον για τους Σουηδούς μείωσε στο τελικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ματς του ομίλου, η Ισπανία βρίσκεται στην κορυφή με 13 βαθμούς μετά και τη νίκη της απέναντι στο Κόσοβο στην Πρίστινα με 2-0. Φυσικά είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για απευθείας πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Ελλάδα παρέμεινε αήττητη στον δεύτερο όμιλο έπειτα από τέσσερις αγώνες που έχει δώσει. Ωστόσο οι δύο ισοπαλίες με Γεωργία (1-1) και Κόσοβο (1-1) “κόστισαν” πολύτιμους βαθμούς.  

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Μπακασέτας, Δουβίκας, Παυλίδης.

Σουηδία: Όλσεν, Γιόχανσον, Χελάντερ, Λίντελεφ, Αουγκούστινσον, Κλάεσον, Όλσον, Σβάνμπεργκ, Φόρσμπεργκ, Κουλουσέβσκι, Ίζακ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments