Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μεγάλη ανατροπή για τον Φοίβο σε παιχνίδι παρωδία

Μεγάλη ανατροπή για τον Φοίβο σε παιχνίδι παρωδία

0
Dodekanisos

Σπουδαία νίκη με σκορ 3-1 επί του ΑΕΡΑ πέτυχε ο Φοίβος. Αποβλήθηκαν οι Λόης, Καλημέρης, Φωτεινής, όπως και ο Τριαντάφυλλος Τριανταφύλλας.

Το παιχνίδι:

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι. Μόλις στο 2΄ο Γαργάλης έκανε την σέντρα, ο Λόης έπιασε την κεφαλιά και ο Κεφάλας απομάκρυνε την μπάλα σε κόρνερ. Στο 23′ ο Γκινής βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή, το πλασέ του όμως σταμάτησε πάνω στον Στελλά, ο οποίος έσωσε την ομάδα του από σίγουρη παραβίαση. Στο 27′ ήρθε το 0-1 για τον ΑΕΡΑ. Ο Γαργάλης έκανε την βαθιά μπαλιά προς τον Παυλίδη και ο τελευταίος αφου την κατέβασε με ωραίο τρόπο μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στην επανάληψη ο Φοίβος μπήκε πιο αποφασισμένος και στο 50′ κέρδισε πέναλτι. Ο Στεφανίδης έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Λόη και ο διαιτητής της αναμέτρησης kαταλόγισε το πέναλτι για τους γηπεδούχους, ενώ απέβαλε σωστά με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Λόη. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Τζιβίλογλου, ο οποίος ισοφάρησε σε 1-1 για τον Φοίβο. Η ανατροπή ήρθε 10′ λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 60′. Ο Nίκος Ορφανίδης έκανε την σέντρα και ο Γκινής με άπιαστη κεφαλιά νίκησε τον Δαρζέντα, βάζοντας σε θέση ισχύος τους γηπεδούχους. Στο 66′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καλημέρης για αντικανονικό μαρκάρισμα στον χώρο του κέντρου. Στο 69′ ο Φοίβος πέτυχε και τρίτο τέρμα. Ο Νίκος Ορφανίδης, ο οποίος ήταν και ο καλύτερος παίκτης του αγώνα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με εντυπωσιακό χτύπημα φαουλ. Στο 84′ ξεκίνησε η παρωδία στο γήπεδο της Κρεμαστής. Ο διαιτητής Κυρίτσης απέβαλε από τον πάγκο των φιλοξενούμενων τον Τριαντάφυλλο Τριανταφύλλα για έντονες διαμαρτυρίες. Σε αυτό το σημείο ο διαιτητής της αναμέτρησης διέκοψε προσωρινά το παιχνίδι, καθώς το γήπεδο είχε μετατραπεί σε αρένα μάχης. Μετά από 12 λεπτά το παιχνίδι ξαναξεκίνησε και ήταν η σειρά του Φωτεινή να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια. Ο έμπειρος αμυντικός των Κρεμαστενών, ο οποίος λίγα λεπτά νωρίτερα είχε δεχθεί κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία, είδε την δεύτερη κίτρινη από τον διαιτητή τoυ αγώνα για τον ίδιο λόγο, αφήνοντας την ομάδα του με εννέα παίκτες. Μετά από 12′ λεπτά καθυστερήσεων το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με νικητή τον Φοίβο ο οποίος πήρε τους πρώτους του τρείς βαθμούς στο πρωτάθλημα. Έντονα παράπονα δέχθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο κ. Κυρίτσης από τους παίκτες και από τους παράγοντες των φιλοξενούμενων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κυρίτσης με βοηθούς τους κ. Λάζο και Καλκαβούρα.

Το φιλμ του αγώνα:

2′ Σέντρα του Γαργάλη κεφαλιά του Λόη εντυπωσιακή απέκρουση του Κεφάλα.

8′ Σουτ του Παυλίδη αουτ.

23′ Πλασέ του Γκινή, ο Στελλάς απομάκρυνε την μπάλα πριν αυτή περάσει στα δίχτυα.

27′ Μπαλιά του Γαργάλη προς τον Παυλίδη που με ωραίο σουτ νίκησε τον Κεφάλα για το 0-1.

50′ Σουτ του Στεφανίδη μέσα από την περιοχή,χέρι του Λόη και πέναλτι για τον Φοίβο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τζιβίλογλου που πέτυχε το 1-1.

53′ Σουτ του Καλημέρη αουτ.

60′ Σέντρα του Ορφανίδη κεφαλιά του Γκινή 2-1 για τον Φοίβο.

66′ Δεύτερη κίτρινη στον Καλημέρη και αποβολή .

69′ Σέντρα του Μασάδο κεφαλιά του Παυλίδι πάνω από τα δοκάρια του Κεφάλα.

78′ Απευθείας εκτέλεση φαουλ από τον Νίκο Ορφανίδη 3-1 για τους γηπεδούχους.

84′ Διακοπή 12 λεπτών στο παιχνίδι και αποβολή του Τριαντάφυλλου Τριανταφύλλα από τον πάγκο του ΑΕΡΑ.

90′ Δεύτερη κίτρινη στον Φωτεινή για διαμαρτυρία. Με 9 παίκτες ο Φοίβος.

Συνθέσεις:

ΦΟΙΒΟΣ (Σάββας Ορφανίδης): Kεφάλας, Ορφανίδης Σ, Κυπριώτης, Χατζησάββας (73′ Φωτεινής), Θεοδοσίου, Κυπριώτης (46′ Στεφανίδης, 79′ Καραγεωργίου), Τζιβίλογλου (90+6 Μπιλλιάς), Παϊζάνος, Καλημέρης, Ορφανίδης Ν, Γκινής, Μόσχος.

ΑΕΡΑ (Βαγγέλης Χοσάδας): Δαρζέντας, Δανάς, Στελλάς, Μαλλιάκας, Γιαννακάκης (90+3 Λυμπερόπουλος), Μπάρδης (90+5 Στεφανής), Γαργάλης, Μπαϊρακτάρης (70′ Πλύγκος), Παυλίδης, Φιλιππάκος (63′ Μασάδο), Λόης.

Φωτογραφίες από την αναμέτρηση:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments