Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Με τρύπια απόχη

Με τρύπια απόχη

0
aris_asteras
Dodekanisos
Χαστούκι που που πόνεσε ήταν η χθεσινή ισοπαλία του Άρη με αντίπαλο τον Αστέρα Μ, αφού οι γηπεδούχοι παρουσίασαν πρωτοφανή αγωνιστική εικόνα , κάτι που προβλημάτισε τον προπονητή της ομάδος Στάθη Φαρμακίδη. Οι “κιτρινόμαυροι” αν και βρέθηκαν από το 3′ πίσω στο σκορ, κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι με τον Λαμπριανό στο 55′ και να δημιουργήσουν μια διαφορά ασφαλείας (3-1). Οι αντίπαλοι πάντως δεν φοβήθηκαν και αφού ισορρόπησαν το παιχνίδι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Αμπελά να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Μίρτσεβ. Οι “οικοδεσπότες” πιέζοντας περισσότερο το τελευταίο δεκάλεπτο κατάφεραν να βάλουν ένα ακόμη γκολ και να διαμορφώσουν το τελικό 4-4.
Φάσεις /γκολ
3′ Ο Πλαγγέντης μετά από λάθος του Μάκρα, βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Μπεκιάρη και καταφέρνοντας να τον ξεγελάσει πλάσαρε και άνοιξε το σκορ 0-1.
15′ Στην εξωτερική πλευρά των δυχτιών “καρφώθηκε” η μπάλα από γυριστό σουτ του Μαρκόπουλου από αριστερή θέση.
16′ Ο Λαμπριανός τροφοδότησε με κάθετη πάσα τον Μαρκόπουλο ο οποίος βγήκε σε θέση βολής , αλλά το σουτ του κατέληξε στην αγκαλιά του Στεργιανάκη.
19′ Σύριζα από το δεξί κα΄θετο δοκάρι πέρασε το γυριστό σου του Γκισο έξω από την περιοχή.
22′ Ο Παπαοικονόμου προσπάθησε να νικήσει το Στεριανάκη που αντλι να πιάσει τη μπάλα έδιωξε προσωρινά με το πόδι ,με αποτέλεσμα να την πάρει ο Λαμπριανός και με δέυτερο σουτ να προσπαθήσει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα , η οποία όμως δε του έκανε τη χάρη και πέρα ξυστά από το δεξί δοκάρι.
31′ Το 1-1 έγινε από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Λαμπριναού σημειώνοντας ένα πολύ όμορφο γκολ το οποίο δε πιανόταν.
46′ Ο Παπαοικονόμου έφυγε από αριστερά έκανε το σουτ που απόκρουσε με εκτίναξη ο Στεριανάκης και στην επαναφορά της η μπάλα πέρασε στον Λαμπριανό που με σουτ στον αέρα έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του τερμαφύλακα.
55′ Ο Λαμπριανός έπιασε απροετοίμαστο τον Στεριανάκη και με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κοτσίκου από δεξιά, “κάρφωσε” τη μπάλα στα δίχτυα, 2-1.
57′ Από κόρνερ του Παπαοικονόμου και κεφαλιά Γκισό , άνοιξε κι άλλο η ψαλίδα του σκορ, 3-1.
60′ Ο Τσελεπίδης στην προσπάθεια του να “κουβαλήσει” τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή προσπερνόντας τους αντιπαλους παίχτες ,την έχασε, λάθος που εκμεταλλεύτηκε ο Αμπελάς και με εξαιρετικό σου- φωτοβολίδα την έστειλε στο δεξί “παραθυράκι” του Βαρέλη, 3-2.
62′ Μετά από ωραίο συνδυασμό Κυριακάκη- Χατζηπαυλή- Πλαγγέντη σε τρίγωνο, ο τελευταίος με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο πλεκτό ισοφαρίζοντας 3-3.
73′ Ο Μπεγκάσι ανέτρεψε με τα δύο πόδια τον Μίρτεβ μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το πεναλτι εκτελέστηκε ευστοχα από τον μπελά , δίνοντας έτσι το προβάδισμα και πάλι στν ομάδα του, 3-4
80′ Με εντυπωσιακή εκτίναξη χρησιμοποιώντας τα ακροδάχτυλα ο Ξυρίσης “ανάγκασε” τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και να φύγει άουτ.
83′ Ο Παπαοικονόμου έβγαλε σε θέση βολής τον Λαμπριανό που με σουτ στη κίνηση έκανε τον Ξυρίση να διώξει εστικτοδώς με το πόδι.87′ Μετά από μια αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή ,Λαπριανός έπιασε τη κεφαλιά , η οποία χτύπησε στο σώμα του Κυριακάκη και κατέληξε με έκπληξη στα δίχτυα ισορροπόντας για δεύτερη φορά το παιχνίδι 4-4.

Διακριθέντες από τον Άρη ήταν οι Μαρκόπουλος, Μάκρας με κορυφαίο τον Λαμπριανό και απο τον Αστέρα σε εξαιρετική μέρα ήταν οι Αμπελάς , Πλαγγέντης και ο νεαρός Χατζηπαυλής

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Πατσιόπουλος, Καραγιάννης, Νατσιόπουλος.

Άρης Αρχαγγέλου :Μπεκιάρης, Μάρκας, Μπεγκάσης, Τσελεπίδης, Στάτης, Χατζηνικόλας, Γκίσο, Ξύπας, Λαμπριανός, Παπαοικονόμου, Μαρκόπουλος. Έπαιξαν και οι Θρήσκος , Βαρέλης, Κοτσίκος, Μαγιόγλου, Γεωργάς και Δημητρούλης.

Αστέρας Μασσάρων : Στεργιανάκης, Αμπελάς, Κιλασίν, Παπαδόπουλος, Μπάρτζος, Κυριακάκης, Λούπος , Μουδάτσος, Χατζηπαυλής, Μίρτσεβ, Πλαγγέντης. Έπαιξαν και οι Ξυρίσης και Ζόλταν.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments