Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Με το δεξί ο ΑΟ Πυλίου

Με το δεξί ο ΑΟ Πυλίου

0
Dodekanisos


Αν και έχανε με 1 – 0, ο ΑΟ Πυλίου κατάφερε να επικρατήσει με 3 – 1 και με ανατροπή να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα από τον αντίπαλο τους, ο οποίος όμως μετά τα μισά του ημιχρόνου άρχισε να ισορροπεί και να κερδίζει έδαφος. Έτσι στο 35’ άνοιξαν το σκορ με τον Μανώλη Ευγενικό ( 0 – 1). Οι Κώοι κατάφεραν να ανεβάσουν στροφές από το 50’ και μετά και έτσι στο 60’ κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με τον Στεφανίδη (1 – 1). Από εκεί και πέρα, ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς να τα καταφέρει και στο 76’ ο ΑΟ Πυλίου πέτυχε το 2 – 1 με τον Δρόσο και ουσιαστικά έβαλαν τέλος στα όποια όνειρα των φιλοξενούμενων για να πάρουν κάτι από το παιχνίδι αυτό. Το 3 – 1 με τον Μπεκιρλάρι στις καθυστερήσεις, ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλου.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κακουλίδης (Φραγκιαδάκης, Αλέκος)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ: Μιχαλάκης, Μποϊλής (80′ Συντιχάκης), Κεφαλιανός Μ., Νικήτας, Χατζηβασίλης, Γεωργιάδης, Κεφαλιανός Γ. (52′ Μπεκιρλάρι), Χατζησουλεϊμάν, Στεφανίδης (86′ Χατζηφούντας), Βλαντιμίροφ, Δρόσος (91′ Τρικοίλης)
ΑΡΗΣ: Καραγιάννης, Πομπού, Μαγιόγλου, Καλοπήτας (80′ Χότζα), Ευαγγελίδης, Γαϊτάνος (84′ Δημητριάδης), Κοντόγιαννος, Χατζηλιόντας, Μάλλιος, Ευγενικός, Παπαποικονόμου (62′ Αμανατίδης)
Φωτογραφία: giafkasports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments