Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Με το δεξί η Μικτή μας!

Με το δεξί η Μικτή μας!

0
mikti rafina
Dodekanisos

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην δεύτερη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων η Μικτή Νήσων Αιγαίου στην οποία συμμετέχουν και παιδιά από τη Δωδεκάνησο. Παίζοντας στο γήπεδο τςη Ραφήνας επικράτησε με 3 – 2 του αντίστοιχου συγκροτήματος από την Κρήτη.
Το φιλμ του αγώνα
8’ Από κόρνερ του Μαρίνου, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι, αιφνιδιάστηκε ο Βαρδάκης και κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
13’ Μετά από φάουλ του Κομνηνού η μπάλα σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.
25’ Σουτ του Αζίζη, απέκρουσε προσωρινά ο Ζηρόπουλος, ο Γιαπιντζάκης κέρδισε το «ριμπάουντ» και από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.
43’ Ο Αζίζης με κάθετη πάσα θα βγάλει τετ α τετ το Νοικοκυράκη, το πλασέ του οποίου όμως, θα φύγει, άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.
62’ Αδράνεια στην κρητική άμυνα, επωφελείται ο Μαρίνος και με πλασέ «γράφει» το 2-1.
65’ Μετά από φάουλ του Κομνηνού ο Νοικοκυράκης με πλασέ ισοφαρίζει σε 2-2.
88’ Κόρνερ του Μαρίνου, ο Κατσαμάκης θα βρεθεί αμαρκάριστος στην πλάτη της άμυνας και με κεφαλιά θα διαμορφώσει το τελικό 3-2.
ΜΙΚΤΗ ΝΗΣΙΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ/15η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Θεόδωρος Θεοδώρου): Ζηρόπουλος, Ψωμάρας, Δωματάς, Κατσαμάκης, Ράφτης, Αλαχούζος, Παπουτσιδέλης (80’ Τρέχας), Ξεζωνάκης (52’ Ξενάκης), Κουντούρι, Φραγκίσκος (68’ Μουνιούδης), Μαρίνος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments