Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Με την υπογραφή του Καρίκη!

Με την υπογραφή του Καρίκη!

0
ippotes kleanthis
Dodekanisos

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από το γήπεδο των Αγίων Αποστόλων σήμερα το απόγευμα ο Κλεάνθης καθώς κέρδισε με 1-0 τους Ιππότες.
Ήταν ένα αρκετά καλό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να κυνηγούν την νίκη αλλά τελικά οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με το χαμόγελο στα χείλη. Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να ξεκινούν καλύτερα και μόλις στο 11΄ ο Τριπολίτης έβγαλε την μπροστινή μπαλιά για τον Ταφάνι στα αριστερά και εκείνος έκανε την παράλληλη σέντρα, όμως ο Αγγελάκης που σούταρε από κοντά νικήθηκε από τον Χειμωνέττο που έκανε εκπληκτική απόκρουση. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν την ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν με καλύτερο πρόσωπο και στο 65΄ πέτυχαν το 0-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Συγκεκριμένα ο Σκόρπος εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά και βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Γιάννη Καλημέρη που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην απέναντι πλευρά και εκεί ο Καρίκης με ωραία ψηλοκρεμαστή προβολή την έστειλε στα δίχτυα. Οι παίκτες του Λάκη Ζαχαρία αντέδρασαν και στο 76΄ στο επικίνδυνο γύρισμα από τα δεξιά του Αλιάϊ, οι αμυντικοί του Κλεάνθη έδιωξαν τον κίνδυνο. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Σταυριανού συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού παρά την πίεση που δέχτηκαν στα τελευταία δέκα λεπτά και στο 88΄έφτασαν κοντά στο 0-2 αλλά ο Σκυλλάς απέκρουσε εντυπωσιακά το διαγώνιο σουτ που έκανε από τα δεξιά ο Λ. Πλαγγέντης.
Διαιτησία Κόλλιας- Ατσικνούδας- Παπαβασιλείου.
ΙΠΠΟΤΕΣ: Σκυλλάς, Κωνσταντινίδης, Μαρίνος, Έλληνας, Καρπαθάκης, Ντούσκου, Σότα (77΄λ.τ. Γκούτσι), Ταφάνι, Αγγελάκης, Αλιάϊ, Τριποίτης (70΄λ.τ. Καπουράνι)
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Χειμωνέττος, Σιέχ, Γιαννίκος, Καρίκης, Ατσίδης, Σκόρπος (88΄Γρηγοριάδης), Καλημέρης Κ. (92΄Μοσκιού), Πλαγγέντης Γ. (66΄Πολυμένωφ), Πλαγγέντης Λ., Κορκίδας

Ηλίας Λοίζος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

{youtube}MnJ8t8f0lg8{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments