Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Με σβηστές μηχανές η ΑΕ Κύπρου

Με σβηστές μηχανές η ΑΕ Κύπρου

0
Dodekanisos

Το αήττητο σερί της συνέχισε η ομάδα της ΑΕ Κύπρου, αφού κέρδισε με 3 – 0 στο γήπεδο της Κρεμαστής τον γηπεδούχο Νηρέα, που δεν κατάφερε να βρει ποτέ  την μεγάλη ευκαιρία του μέσα στο παιχνίδι.Ο Νηρέας μετά και από αυτό το παιχνίδι, παραμένει τελευταίος στην βαθμολογία έχοντας 4/4 ήττες.

Στο ματς, αυτό που κυριάρχησε ήταν τα πολλά λάθη και από τις δύο πλευρές, έχοντας ως αποτέλεσμα να μην δούμε ωραίο και παραγωγικό παιχνίδι. Οι παίκτες της ΑΕ Κύπρου ευτύχισαν να σκοράρουν νωρίς, μόλις στο 5′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Ο Νηρέας δεν έδειξε ποτέ ότι μπορούσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι και έτσι συνεχίστηκε καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους η υπεροχή των φιλοξενούμενων.
Στο δεύτερο 45λεπτο, ο Νηρέας δέχτηκε και πάλι νωρίς σχετικά γκολ (συγκεκριμένα στο 55′), χωρίς όμως μέχρι εκείνο το σημείο να έχει πετύχει και πάλι κάτι το αξιόλογο. Το δεύτερο αυτό τέρμα, βοήθησε ουσιαστικά τους φιλοξενούμενους να παίξουν με κάτω την μπάλα και χωρίς βιαστικές κινήσεις, αφού όπως όλα έδειχναν το “διπλό ” πλέον …είχε κλειδώσει. Ένα αποτέλεσμα που σφραγίστηκε στο 94′ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Τριπολίτη.

Φιλμ του αγώνα:
Στο 3′ ο Τριπολίτης έκανε ένα ωραίο φαλτσαριστό πλασέ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
ΓΚΟΛ! Ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε πέναλτι σε χέρι αμυνόμενου του Νηρέα και ο Ροδίτης ευστόχησε από τα 11 μέτρα στο 5′.
Στο 8′ ο Ισαστανίδης πέρασε μία ωραία πάσα στην πλάτη της άμυνας και ο Τριπολίτης δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μετά από σουτ του.
Στο 20′ είχαμε την πρώτη φάση του Νηρέα, με τον Παπανικόλα να πιάνει ένα σουτ και τον Τύρελη να μπλοκάρει.
Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Τριπολίτης εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Κεβάνι όμως μπλόκαρε.
Στο 35′  ο Πρέτσι έχασε μία απίστευτη ευκαιρία για να κάνει το 0-2, με το σουτ του να μην καταλήγει στο βάθος της εστίας.
Στο 38′ επανεμφανίζεται ο Νηρέας, με τον Σταυλά να σουτάρει και τον Τύρελη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.
Λίγο πριν την ανάπαυλα ο Ροδίτης μπήκε στην μεγάλη περιοχή του Νηρέα, σούταρε, όμως ο Κεβάνι είπε «όχι».
Στο 47′ ο Ροδίτης σε τετ-α-τετ με τον Κεβάνι , σούταρε, όμως η μπάλα κατέληξε κόρνερ μετά από επέμβαση του Κεβάνι.
ΓΚΟΛ! Στο 55′ το 0-2 από τον Τριπολίτη , ο οποίος έστειλε την μπάλα στην άδεια εστία, μετά από την ασίστ του Ροδίτη που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και μπήκε στην μεγάλη περιοχή.
Στο 70′ ο Πρέτσι ανέλαβε εκτέλεση φάουλ, το σουτ του όμως έφυγε λίγο πιο πάνω από την εστία του Νηρέα.
ΓΚΟΛ! Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Τριπολίτης, που μετά από σουτ που έπιασε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Κεβάνι δεν μπόρεσε να μπλοκάρει και του έφυγε η μπάλα, με αυτήν να καταλήγει στο βάθος της εστίας του, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3 για την ΑΕ Κύπρου.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Βλάχος (Ροδίτης, Τάσης)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΝΗΡΕΑΣ: Κεβάνι, Μάργαρης, Ταβερνάρης(80′ Παπακωσταντής), Πολυχρόνης, Καρίνος, Παπανικόλας(74′ Σαββάκης), Ντελλάκης(57′ Κόβατσι), Κυρτάσογλου, Σταυλάς, Κρητικός(62′ Ντουλάι), Ζούρδης
ΑΕ ΚΥΠΡΟΥ: Τύρελης, Βασιλείου, Καστανίδης(60′ Κωσταντινίδης),Κενενούλης, Κοντόγιωργος, Βαρβάτος(74′ Γουλόπουλος), Αμπελάς, Ροδίτης, Καραγιάννης(70′ Κονίδης), Τριπολίτης, Πρέτσι(54′ Τζεκανάκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments