Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Με σύνθημα τη σκληρή δουλειά!

Με σύνθημα τη σκληρή δουλειά!

0
3
Dodekanisos

Με σύνθημα τους τη σκληρή δουλειά, συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι παίκτες της Ρόδου ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου Blue Star Ferries. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την προσεχή Παρασκευή στην Παστίδα τον τοπικό Αστέρα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε σήμερα ο σύλλογος, αναφέρονται τα εξής:
«Με το μυαλό αποκλειστικά και μόνο στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα Παστίδας, συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής μας ομάδας. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Παρασκευή και όλοι είναι αποφασισμένοι να παίξουν δυνατά και αποφασιστικά για να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Οι παίκτες μας, με αφορμή την διακοπή της Α’ Κατηγορίας, είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν σκληρά για να είναι έτοιμοι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το κλίμα στην ομάδα μας είναι πάρα πολύ καλό και η αισιοδοξία για την κατάκτηση μιας ακόμα νίκης είναι διάχυτη.
Επίσκεψη στο Επιμελητήριο
Τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Δωδεκανήσου Γιάννη Πάππου και το μέλος της διοίκησης Γιώργο Αντώνογλου, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν χθές ο πρόεδρος του ΑΣ Ρόδος Νίκος Διακίδης και ο εμπορικός διευθυντής του συλλόγου Μιχάλης Ίκουτας. Η επίσκεψη είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα και οι δυο πλευρές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για πολλά και διάφορα θέματα. Ο κ. Διακίδης ανέλυσε τη φιλοσοφία που διέπει την διοίκηση του συλλόγου καθώς και τους άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί ο σύλλογος προκειμένου να μπορέσει να επιστρέψει με σωστές βάσεις στις Εθνικές Κατηγορίες. Επίσης έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην προσφορά του συλλόγου στον τόπο μας αλλά και στην μεγάλη του ιστορία».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments