Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Με σκόρερ τον Τριπολίτη… (pics)

Με σκόρερ τον Τριπολίτη… (pics)

0
2
Dodekanisos

Την πρώτη τους φιλική αναμέτρηση έδωσαν νωρίς σήμερα το απόγευμα (17.00) οι Ιππότες με τον Διαγόρα Βατίου στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα των Ιπποτών με 1-0 ,γκολ το οποίο σημειώθηκε στο 81΄ με τον Τριπολίτη να σημαδεύει σωστά από τα έντεκα μέτρα( το πέναλτι το κέρδισε ο Αγγελάκης). Η υψηλή σχετικά θερμοκρασία που επικρατούσε επηρέασε αρνητικά την απόδοση των ομάδων, όμως παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό. Στο πρώτο μέρος οι αντίπαλοι προσπάθησαν να κυκλοφορήσουν σωστά την μπάλα και μέχρι ενός σημείου το κατάφεραν με τους Ιππότες να υπερτερούν ελαφρά στην κατοχή.
Στην επανάληψη ο Διαγόρας ξεκίνησε καλύτερα και στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς. Οι κυανέρυθοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ στο 33΄με τον Μαυρομούστακο που από θέση τε α τετ πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι ενώ στο σουτ του Μικκιού στο 56΄η μπάλα κόντραρε σε πόδι και άλλαξε πορεία αλλά ο Ζωγράφος με ωραία εκτίναξη απέκρουσε. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 75΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Έλληνα ενώ στο 80΄το φάουλ του Τριπολίτη εξουδετέρωσε ο Σαρδέλης με υπερένταση στην δεξιά του γωνία.
Διαιτητής του αγώνα όταν ο Θωμάς Πατσιόπουλος
Ιππότες: Ζωγράφος, Μαρίνος Μ., Ντούσκο, Αλιάϊ, Καρπαθάκης, Αλαφάκης, Έλληνας, Καραπάντζος, Φιάμπολης, Κουκιαντώνης, Τριπολίτης.
Επίσης έπαιξαν και οι Δραγατάκης, Αγγελάκης, Κωνσταντίνου, Καπουράνης, Χότζα, Ντούσκο Ε., Μαρίνος Μιχ., Αυγέρης, Τσάκε
Διαγόρας Β.: Αναστασάς, Ζωάννου Μ., Πιτσουρδάκης, Ζωάννου Ι., Μοσχής, Ζουρούδης, Ντόστι, Λαζίδης, Καμπούρης, Ξύπας, Μαυρομούστακος.
Επίσης έπαιξαν και οι Σαρδέλης, Ζερβός, Μικκιού.

Ηλίας Λοίζος
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2014_2015/a_katigoria/ippotes_diagoras/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments