Αρχική Προγνωστικά Με ρέντα κινούμαστε και απόψε…

Με ρέντα κινούμαστε και απόψε…

0
beasiktas
Dodekanisos

Ιδιαίτερα ικανοποιητικό για την στήλη το 3ήμερο που πέρασε. Συνολικά δώσαμε 14 ματς με επαλήθευση των προγνωστικών μας στα 11. Ποσοστό επιτυχίας λοιπόν στο ….79% !!! Με την ίδια διάθεση και προσεγμένη προσέγγιση θα κινηθούμε και σήμερα.
ΚΑΡΝΤ.ΚΑΡΑΜΠΟΚ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ κωδ.368
Όταν αγωνίζεται εντός η γηπεδούχος τα πάει σαφώς καλύτερα και σαν έδρα δεν έχει σε κάτι να ζηλέψει από ομάδες που βρίσκονται ψηλότερα στην βαθμολογία. Η «σούπα» χαλάει όταν ξεπορτίζει. Και φυσικά αυτός είναι ο βασικός λόγος που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Λίγκας. Περιμένουμε να είναι ανταγωνιστική απόψε απέναντι στην κουρασμένη Μπεσίκτας. Βαθμολογικό κίνητρο, βαρύς αγωνιστικός χώρος αλλά και η κούραση που θα βγάλει η Μπεσίκτας μας οδηγούν στο ( ΗΜ Χ ) 1,90 και στο ( Under ) 1,70.

ΦΟΡΤ.ΣΙΤΑΡΝΤ – ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΤΕΡΝΤΑΜ κωδ.380
Δεν έχει τύχη η γηπεδούχος που μπορεί να έχει ανέβει η ψυχολογία των παικτών της λόγω των καλών τελευταίων αποτελεσμάτων αλλά μην ξεχνάμε ότι αυτά τα αποτελέσματα τα έφερε με υποδεέστερους αντιπάλους. Αλλαγή κόουτς για την φιλοξενούμενη που διαθέτει σαφώς καλύτερο ποιοτικά ρόστερ και αναμένουμε αυτή η αλλαγή να επηρεάσει θετικά την απόδοση των παικτών της. Ξερό διπλό ( 2 ) 1,80 με τους αριθμούς εδώ να «βγάζουν μάτια».

ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕ’Ι’ΡΑ – ΕΣΤΟΡΙΛ κωδ.385
Είναι το φαβορί για την νίκη και θα το κάνει πράξη. Μεγάλο το κίνητρο καθώς κερδίζοντας η Πάκος μπαίνει σφήνα στις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν Ευρώπη. Το timing ιδανικό, βρίσκει την Εστορίλ κουρασμένη και απογοητευμένη και είναι προφανές ότι για την Εστορίλ δεν χωρούσανε 2 καρπούζια σε μία μασχάλη. Ίσως προβάλει αντίσταση η φιλοξενούμενη στην αρχή όμως η κούραση θα την προδώσει. ( 1 ) 2,20. Έχει πετύχει γκολ σε όλα της τα ματς στο φετινό πρωτάθλημα η Εστορίλ συνεπώς το ( Over ) 1,90 θεωρείται σωστή επιλογή.

ΧΟΚΕ’Ι’ ΕΠΙ ΠΑΓΟΥ
ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΡΕ’Ι’ΝΤΖΕΡΣ – ΤΑΜΠΑ ΜΠΕ’Ι’ ΛΑ’Ι’ΤΝΙΝΓΚ κωδ.516
Μεγάλη η διαφορά στην δυναμικότητα των 2 ομάδων. Η δυναμική της φιλοξενούμενης στηρίζεται κυρίως στην επίθεση της που είναι εξαιρετική και δεν χαρίζεται μέσα-έξω. Έχει 85 γκολ στα 24 ματς πρωταθλήματος, Μ.Ο 3,54 γκολ/αγώνα. Δυνατό ( 2 ) 1,75. Με Ρικ Νας (16γκολ),Στίβεν Στάμκος (15γκολ) και Ρά’ι’αν Κάλλαχαν (11γκολ) στον πάγο δύσκολα να ξεφύγει το ματς από το ( Over ) 1,85.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments