Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Με προβληματίζουν οι πολλές απουσίες”

“Με προβληματίζουν οι πολλές απουσίες”

0
Dodekanisos

Οι πολλές απουσίες από τις προπονήσεις είναι αυτό που προβληματίζει έντονα ο προπονητής του Ακουσιλάου Σάββας Καραβόλιας από την έως τώρα προετοιμασία. Είναι κάτι που επεσήμανε με δηλώσεις του στο news12 τονίζοντας τα ακόλουθα:
“Πρέπει να δουλέψουμε πολύ περισσότερο μέχρι τις 17 Οκτωβρίου αν θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στις 17 Οκτωβρίου. Σίγουρα είναι μεγάλος ο προβληματισμός για το ότι αρκετοί παίκτες δεν μπορούν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να παρακολουθήσουν καθημερινά τις προπονήσεις. Προσωπικά έχω την υπομονή. Από εκεί και πέρα θα πρέπει και τα ίδια τα παιδιά να δείξουν την ανάλογη επιμονή για να μπορούμε να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει”.
Ο νεαρός προπονητής πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
“Η αλήθεια είναι ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι δείχνουμε βελτίωση και αυτό είναι σημαντικό. Ειδικά στο τρίτο παιχνίδι πήγαμε πολύ καλύτερα και είδαμε σημαντικά παιχνίδια βελτίωσης”.

Σχετικά με την μεγάλη αγωνιστική απραξία των παικτών είπε τα ακόλουθα:
“Είναι δύσκολη η επαναφορά μετά από τόσο μεγάλη αγωνιστική απραξία. Είναι πρωτόγνωρο για εμάς τους προπονητές για το πως θα το διαχειριστούμε. Είναι καθαρά θέμα του κάθε γυμναστή.”.

Ακυρώθηκε το τουρνουά
Ακυρώθηκε το τουρνουά που είχε προγραμματίσει να διοργανώσει ο Ακουσίλαος την προσεχή Κυριακή. Οι διοργανωτές σκέφτηκαν να αποφύγουν τον μεγάλο συνωστισμό λόγω της συμμετοχής τεσσάρων ομάδων και έτσι προχώρησε στην απόφαση αυτή. Η ομάδα των Φανών θα παίξει φιλικό παιχνίδι το προσεχές Σάββατο με τον Ευκλή στις 4.45μ.μ. Φιλικό θα δώσει και αύριο στα Μαριτσά με τον Ηρακλή στις 4.45μ.μ. επίσης.
Οι παίκτες οι οποίοι δεν μπορούν να συμμετάσχουν κανονικά στις προπονήσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είναι οι Μιχάλης Ατσίδης, Γιάννης Κορκίδας, Λευτέρης Χατζηκυριάκος, Κώστας Καρανικόλας αλλά και ο Κώστας Σαμολαδάς ο οποίος δεν έχει κάνει καθόλου προπόνηση έως τώρα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments