Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Με προβληματίζει η Ρόδος!»

«Με προβληματίζει η Ρόδος!»

0
thanelas fotis
Dodekanisos

Δηλώσεις αναφορικά με το επερχόμενο παιχνίδι με την Ρόδο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής πραγματοποίησε μέσω του news12.gr ο προπονητής της ιστορικής Προοδευτικής κ. Φώτης Θαννέλας. Ο έμπειρος προπονητής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στον σύλλογο του Κορυδαλλού.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φώτη Θαννέλα:
-Πως θα χαρακτηρίζατε το παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στη Ρόδο:
«Εμείς μόλις βγήκαμε από ένα δύσκολο παιχνίδι στα Ζωνιανά, όμως πιστεύω πως έχουμε ανακάμψει και είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε τους πρώτους μας τρείς βαθμούς στο πρωτάθλημα».
-Ποιά είναι η άποψη σας για την ομάδα της Ρόδου;
« Η Ρόδος είναι μία ομάδα η οποία με προβληματίζει αρκετά. Στα παιχνίδια που έχει δώσει έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο αλλά ηττήθηκε, ειδικά στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στην Κηφισιά απειλήθηκε πέντε φορές και δέχθηκε τέσσερα τέρματα»
-Πιστεύετε πως το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία θα κάνει το παιχνίδι πιο δυνατό;
«Ο καθένας ψάχνει για την δικαίωση του. Στο φετινό πρωτάθλημα όλοι μπορούν κα κόψουν βαθμούς από όλους. Εμείς την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε αγωνιστήκαμε κόντρα στον Ερμή κάνοντας μία μόνο προπόνηση, καθώς αρκετοί παίκτες μας απείχαν από τις προπονήσεις για λόγους οικονομικούς. Πιστεύω όμως πως θα δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα καταφέρουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι ώστε να πάρουμε και εμείς ψυχολογία αλλά και ο κόσμος της ομάδας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments