Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Με πλεονέκτημα ο Άγιος Ισίδωρος

Με πλεονέκτημα ο Άγιος Ισίδωρος

0
agios rodiakos
Dodekanisos

Με πλεονέκτημα βαθμών στα play out έναντι του Ροδιακού, μπαίνει ο Άγιος Ισίδωρος. Η ομάδα του Σταμάτη Κουρδουνάκη επικράτησε με 2 – 1 σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Κοσκινού κατακτώντας έτσι την 10η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Μανώλη Σφυρίου που βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο από το πρώτο ημίχρονο καθώς έμεινε πίσω στο σκορ με 2 – 0, το πάλεψε με όλες τις δυνάμεις και κυνήγησε την ισοφάριση μέχρι και το τέλος. Μπόρεσε να μειώσει το σκορ πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη αύξηση κατά πολύ την πίεση του προς τα αντίπαλα καρέ αναζητώντας την ισοφάριση που θα του έδινε την δυνατότητα να κατακτήσει αυτός την 10η θέση. Ο Μανώλης Σφυρίου προσπάθησε με ότι «όπλα» είχε στην διάθεση του να πετύχει και ένα δεύτερο γκολ και έδωσε άλλη πνοή στην ομάδα του όταν πέρασε στο παιχνίδι τον Σέντη που ήταν ο κινητήριος μοχλός όλων των επιθέσεων του Ροδιακού. Ο Άγιος Ισίδωρος στο ίδιο διάστημα προσπάθησε να καλύψει τα νώτα του περισσότερο, κλείνοντας τους διαδρόμους προς την εστία του Χαλκιόπουλου. Στο πρώτο ημίχρονο, η υπεροχή ήταν μοιρασμένη με τους γηπεδούχους να ξεκινούν πιο δυνατά και να προηγούνται με 2 – 0 και τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν στροφές προς το φινάλε του πρώτου μέρους.
Στο 30’ ο Α. Γεωργαλλής με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0.
Στο 38’ μετά από χέρι αμυνόμενου ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μόσχου κάνοντας το 2 – 0. Για τη φάση αυτή οι του Ροδιακού διαμαρτυρήθηκαν ότι το χέρι έγινε έξω από την περιοχή.
Στο 40’ ο Μ. Σάββενας μάρκαρε αντικανονικά τον Χρυσοχόο μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε νέο πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο «παθών» διαμορφώνοντας το τελικό 2 – 1.
Καλύτεροι του Αγίου Ισιδώρου οι Κώτσος και Σάββενας. Ξεχώρισαν από τον Ροδιακό οι Χρυσοχόος, Σέντης (όσο έπαιξε) και Κολοβός.
Διαιτητής ήταν ο Λάζαρος Δουλγέρης (Στεφανάκης, Ράδος)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Χαλκιόπουλος, Γεωργάς, Δημητράκης, Μ. Σάββενας, Στραβογιάννης, Καλαετζής (72’ Μαούνης), Α. Γεωργαλλής, Μόσχου (53’ Διακοπαρασκευάς, 93’ Κώτης), Σάββενας, Κώτσος
ΡΟΔΙΑΚΟΣ: Κνιφάτι, Τσιμπιδάκης, Καρασάββας, Τσακίρης, Τρίγγας, Αντωνιάδης, Κολοβός (50’ Χαλκιάς), Ζαμαντάκης, Πουλής (76’ Κανακάτσος), Χρυσοχόος, Κλάψης (76’ Σέντης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments