Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Με παιδιά των Ακαδημιών του στο Εθνικό διασυλλογικό πρωτάθλημα ο ΡΟΑ

Με παιδιά των Ακαδημιών του στο Εθνικό διασυλλογικό πρωτάθλημα ο ΡΟΑ

0
Dodekanisos

Στο Εθνικό διασυλλογικό πρωτάθλημα συμμετέχει και ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης. Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Όμιλος αναφέρονται χαρακτηριστικά τα ακόλουθα:

Την Πέμπτη 22 του Νοέμβρη αναχώρησε η αποστολή του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαιρισης για το Εθνικό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα.
Με πρόταση του Τεχνικού Διευθυντή και αρχηγού της αποστολής Φώτη Βαζαίου για πρώτη φορά ο ΡΟΑ συμμετέχει στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα με 4 παιδιά από τις ακαδημίες θέλοντας να επιβραβεύσει τα παιδιά με τις περισσοτερες συμμετοχες στα εθνικά τουρνουά .
Είναι γνωστό πως τα τουρνουά στο τενις είναι παρά πολλά μέσα στη χρόνια και κάθε αθλητής αγωνίζεται ατομικά με την προσωπική του βαθμολογία εκτός από το συγκεκριμένο τουρνουά που ο κάθε όμιλος εκπροσωπείτε από ομάδα με βαθμολογία ομάδας .
Έτσι λοιπόν στο Διασυλλογικό ανδρών αγωνίζονται οι Τσιγαρος Γιάννης, Πανάγος Ηλίας και Πρεντιτς Μάρκος ενώ στο Γυναικών οι Παπαδόπουλου Βικτώρια με την έμπειρη Κοντάκη Ειρήνη .
Ήδη η ανδρική ομάδα έκανε τον πρώτο της άθλο κερδίζοντας στους αγώνες των μονών με 2-0 τους έμπειρους άνδρες της ομάδας του Αιγάλεω και αγωνίζονται το Σάββατο για μια θέση στον τελικό.
Μεγάλες οι προσδοκίες για την ομάδα των γυναικών καθώς η σύνθεση Παπαδόπουλου Κοντακη συνδιάζει την δύναμη και εμπειρία της Ειρήνης με την δίψα για διάκριση της Βικτώριας.
Ο έμπειρος Βαζαίος προτίμησε να επενδύσει στο μέλλον με παιδιά από τις ακαδημίες βοηθώντας έτσι τον όμιλο να δείξει την εκτίμηση του σε αθλητές και γονεις που εκπροσωπούν τον όμιλο σε τουρνουά όλο τον χρόνο .
Παιδιά σας στέλνουμε τις θετικές μας σκέψεις για μας είστε ήδη νικητές !!!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments