Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Με όραμα και στόχους!

Με όραμα και στόχους!

0
papaspiros logo
Dodekanisos

Ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες στο πρόσφατο ντέρμπι του Ιάλυσου με τη Ρόδο στο «Οικονομίδειο». Ο τρόπος παιξίματος του ήταν πάρα πολύ ουσιαστικός. Όταν είχε τη μπάλα σου ενέπνεε μια μεγάλη σιγουριά. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, μπόρεσε να σταθεί μια χαρά μέσα στο γήπεδο, λες και κουβαλάει στις πλάτες του μεγάλη εμπειρία. Ο λόγος για το νέο μετεγγραφικό απόκτημα των «ερυθροκίτρινων», τον Σπύρο Παπασπύρο, του οποίου η τόσο πολύ καλή παρουσία στο παιχνίδι μόνο τυχαία δεν ήταν. Και αυτό διότι, ο «μικρός» (γεννηθείς στις 23 Ιανουαρίου του 1996), έχει εντρυφήσει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο από το πέρασμα του στον Ατρόμητο Περιστερίου. Φαίνεται ότι ξέρει πώς να στηθεί στο γήπεδο, που να κινηθεί και τι να κάνει τη μπάλα όταν την πάρει στα πόδια του.
Ο Παπασπύρος πριν από αρκετά χρόνια, είχε έρθει για μια ακόμα φορά στη Ρόδο, αυτή τη φορά ως αντίπαλος. Ο ίδιος μιλώντας στην έντυπη έκδοση του news12 sports θυμάται…
«Ήταν ένα παιχνίδι με τη Μικτή Παίδων Αθηνών. Χασαμε με 3 – 0 παρά το ότι είχαμε παίκτες από τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και άλλες μεγάλες ομάδες. Θυμάμαι ότι παίζαμε σε ένα γήπεδο με πλαστικό τάπητα και κοντά στη θάλασσα. Φυσούσε μάλιστα πάρα πολύ…(σ.σ. είναι φανερό πως εννοεί το Ενωσιακό γήπεδο στο Καλλιπάτειρα)».

Ερχόμενος στη Ρόδο και στον Ιάλυσο ο παίκτης που ήξερε όταν πήγε στο «Οικονομίδειο» ήταν ο Μανώλης Χατζηφούντας. Όταν ο Κώος επιθετικός έπαιζε στον Ιωνικό, ο ίδιος ήταν το …ball boy του… Αναμφίβολα από τις αξιομνημόνευτες συμπτώσεις που μπορούν να συμβούν στον μαγικό
χώρο του ποδοσφαίρου…
«Ήξερα τον Μανώλη από τότε που ήμουν ball boy στον Ιωνικό. Θυμάμαι που το έδινα τη μπάλα. Μετά από αρκετά χρόνια είμαστε πλέον συμπαίκτες…»

Ο Παπασπύρος (με καταγωγή από το Πέτα Άρτας), έχει παίξει εκτός από τη Μικτή Παίδων και τον Ατρόμητο, στον Ιωνικό, τον Αχαρναϊκό καθώς και την Εθνική U15 και U19. Μέχρι στιγμής, οι στιγμές που του έχουν μείνει είναι συνυφασμένες με τον Ατρόμητο στην Super League στην οποία ίσως να ήταν ακόμα και σήμερα αν δεν είχε να αντιμετωπίσει έναν τραυματισμό που τον άφησε πολύ πίσω…
«Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Super League, Κύπελλο Ελλάδας, Eu-ropa League, δημοσιογράφοι, φω-τογράφοι, αποστολές. Ήταν πάρα πολύ ωραία. Αξέχαστο θα μου μείνει ένα παιχνίδι στο Βελιγράδι για το Europa League. Ασφαλώς και ο μεγάλος μου στόχος από εδώ και πέρα είναι να μπορέσω να παίξω και πάλι σε μεγάλο επίπεδο».

Μιλώντας για το νησί της Ρόδου καιτον Ιάλυσο, τόνισε:
«Εδώ στη Ρόδο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Άλλος τρόπος ζωής, κυριολεκτικά. Θα μπορούσα να μείνω και μόνιμα στο νησί. Επίσης, υπάρχει λιγότερο άγχος από τις Αθηναϊκές ομάδες. Στην Αθήνα όσοι πάνε στο γήπεδο, πάνε για να ξεσπάσουν και αγχώνουν όλους τους παίκτες πολύ εύκολα. Είναι σημαντικό το ότι ο Ιάλυσος με πίστεψε και με υπολογίζει. Με προσέχουν πολύ. Νιώθω πάρα πολύ καλά. Ο στόχος μου είναι να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα που πιστεύω ότι μπορεί να τερματίσει μέσα στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και από εκεί και πέρα να κάνω το βήμα παραπάνω είτε στη Football League είτε και στη Super League».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments