Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Με λυτρωτή τον Λιούτσι στο 91′ επικράτησε ο Ποσειδώνας

Με λυτρωτή τον Λιούτσι στο 91′ επικράτησε ο Ποσειδώνας

0
Dodekanisos

Με ένα γκολ του Λιούτσι στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Ποσειδώνας Καρπάθου επικράτησε με 3 – 2 του Κλεάνθη Παραδεισίου και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του κάνοντας ένα αποφασιστικό βήμα για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Α’ Κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Νασόπουλο στο 25’ (1 – 0) και στο 58’ πέτυχαν το 2 – 0 με τον Μπεντούλα. Οι Παραδεισιώτες μείωσαν με τον Φούσα στο 65’ (2 – 1) και έκαναν το 2 – 2 με τον Καραγιάννη στο 89’. Τελικά τη λύση έδωσε ο Λιούτσι. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 82’, λόγω αποβολής (δεύτερη κίτρινη κάρτα) του Τσιαβέλη.

Ανακοίνωση του Ποσειδώνα Καρπάθου
Σε ανακοίνωση του μετά το τέλος του αγώνα, ο Ποσειδώνας ανέφερε τα εξής:
«Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, η ομάδα μας απέδειξε για άλλη μια φορά ότι έχει μεγάλη ψυχή και επικράτησε με 3-2 του Κλεάνθη Παραδεισίου! Ανοίξαμε το σκορ με τον Νασόπουλο στο 1ο ημίχρονο. Ενώ, στις αρχές του 2ου ημιχρόνου έγινε το 2-0 με τον Βαλέριο Μπεντούλα. Μείωσε ο Κλεάνθης, ενώ μείναμε με 10 παίκτες μετά από αποβολή με 2η κίτρινη του Τσιαβέλη και λίγο πριν το 90 ο Κλεάνθης έκανε το 2-2. Στο 91´ λεπτό όμως ο Αγκουστίν Λιούτσι έκανε το 3-2 και χάρισε μια μεγάλη νίκη για την ομάδα μας!Επόμενη αγωνιστική είναι με τον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας που έχει παραιτηθεί από το πρωτάθλημα, οπότε παίρνουμε τους 3 βαθμούς άνευ αγώνος. Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ στο γήπεδο, στο επόμενο εντός εδρας αγώνα με τον Διαγόρα Βατίου!».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments