Αρχική Αθλητικά νέα Με επιτυχία διοργανώθηκε το “Αλέκος Παπαγρηγορίου”

Με επιτυχία διοργανώθηκε το “Αλέκος Παπαγρηγορίου”

0
Dodekanisos

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά “Αλέκος Παπαγρηγορίου” που διοργάνωσε για μια ακόμα φορά ο Κλεάνθης, αλλά αυτή τη φορά με τη συμμετοχή ομάδων Ακαδημιών. Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:
«Ο Κλεάνθης Παραδεισίου αποδεικνύει όλα αυτά τα χρόνια πως βασικές αξίες που μας διέπουν ως σύλλογο είναι η εκτίμηση, η αναγνώριση της προσφοράς κάποιων ανθρώπων, καθώς και ο σεβασμός στην ιστορία του συλλόγου. Για το λόγο αυτό η ομάδα μας έχει καθιερώσει το τουρνουά «Αλέκος Παπαγρηγορίου» στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή μας και πάντα μας τιμούσαν διάφορες ομάδες του νησιού με την παρουσία τους. Φέτος, με την απόφαση μας να διοργανώσουμε τουρνουά Ακαδημιών στη μνήμη του Αλέκου, νιώθουμε δικαιωμένοι, αφού η συμμετοχή ήταν μεγάλη και περάσαμε μια πολύ όμορφη Κυριακή στο γήπεδο Παραδεισίου με τα παιδικά χαμόγελα να δίνουν άλλη νότα στην καθημερινότητα μας.

Ως δ.σ. του ΑΕΣ Κλεάνθης Παραδεισίου οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν , όπως και τους προπονητές, τους γονείς για την παρουσία τους. Ρόδος, Ιάλυσος, Φοίβος, Διγενής, Ηρακλής Μαριτσών, Νίκη Ρόδου, Πάνθηρες , Αρένα , Νίκη Ρόδου και Κολλέγιο Ρόδου, Σας ευχαριστούμε!! Υπόσχεση μας του χρόνου να είμαστε όλοι παρόντες και ακόμη περισσότεροι. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Μέλος της Ε.Π.Σ.Δ. και Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Δ. Χρυσόστομο Ψέλλα, για την ευγενική του χορηγία με τα κύπελλα συμμετοχής που δόθηκαν σε όλα τα τμήματα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments