Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Με δεκαπεντάδα στην Καρδίτσα

Με δεκαπεντάδα στην Καρδίτσα

0
1
Dodekanisos
Αποφασισμένοι να πάρουν το «διπλό» την Κυριακή μέσα στην Καρδίτσα στο παιχνίδι με την τοπική Αναγέννηση είναι οι παίκτες του Διαγόρα. Αυτό προκύπτει και από τις δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας Πέτρου Ρουτζιέρη. Συγκεκριμένα δήλωσε:
«Όντως είναι δύσκολο και αυτό το παιχνίδι. Η κάθε ομάδα έχει τους δικούς της  στόχους στο φετινό πρωτάθλημα και γι αυτό χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη. Η Αναγέννηση Καρδίτσας είναι φανερό πώς θέλει να αποφύγει να μπει στα πλέη άουτ. Εμείς θέλουμε να πετύχουμε την παραμονή μας στην εξάδα  και την έξοδο μας στα πλέη οφ. Όπως είναι φυσικό λοιπόν, ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος .Ξέρουμε πώς θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες, αλλά νομίζω πώς αν αγωνισθούμε όπως πρέπει μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».
Οι κυανέρυθροι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους  με προπόνηση στο βοηθητικό, κι αμέσως μετά ο Ρουτζιέρης ανακοίνωσε τους παίκτες που θα ακολουθήσουν την αποστολή οι οποίοι είναι δεκαπέντε. Αυτοί είναι οι Ρέγες, Ζλάτκοβιτς, Σκόνδρας, Γεωργίου, Καρπαθάκης, Μαριεττάκης, Πεταυράκης, Πλάτανος, Πουλόπουλος, Ταμπάσης, Φράγκος, Χατζόπουλος, Χειμωνέττος, Χριστοφιλέας και Αγκιρίμπα. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Ταραχούλσκι και Γκούντμαν, ο τραυματίας Σαλαμαστράκης και ο ανέτοιμος Προβατίδης.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments