Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Με χατ τρικ του Ντε Σόουζα επικράτησε ο Παναργειακός στο Οικονομίδειο!

Με χατ τρικ του Ντε Σόουζα επικράτησε ο Παναργειακός στο Οικονομίδειο!

0
Dodekanisos

Ο Ιάλυσος υποδέχθηκε τον Παναργειακό για την 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Έναν χορταστικό αγώνα παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο Οικονομίδειο γήπεδο της Ιαλυσού, με εντάσεις, νεύρα αλλά πολλά γκολ.

1ο ημίχρονο

Πιο αποφασιστικά μπήκε στο παιχνίδι μπήκε ο Παναργειακός. Ο Γκαρσία έκανε την κάθετη πάσα και ο Ντε Σόουζα με δυνατό πλάσε άνοιξε το σκορ στο 13′ για το (0 – 1).

Στο 24′ λεπτό απάντησε ο Ιάλυσος με τον Χατζηνικόλα και έφερε το ματς στα ίσα, μετά από μια φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Καραργύρη.

Στο 36′ δημιουργήθηκε μια ένταση μεταξύ των ομάδων η οποία έληξε με 1 κίτρινη στους Ντε Σόουζα και Πάνο.

Ο παίκτης των πράσινων όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη! Στο 39′ λεπτό έπειτα από συνεχόμενα κόρνερ ο Ντε Σόουζα έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του (1-2).

2ο ημίχρονο

Στο 51′ ο Ντε Σόουζα εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Γιωργού στην μεσαία γραμμή. Βγήκε τετ α τετ με τον πορτιέρο των γηπεδούχων και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1 – 3 και σημείωσε το πρώτο του χατ τρικ για φέτος.

Στο 70′ την 2η κίτρινη ( κόκκινη ) κάρτα αντίκρυσε ο Καρέλης διότι ο διαιτητής θεώρησε πως με το σουτ που έκανε την έδιωξε εσκεμμένα μακριά..

Στα τελευταία 20 λεπτά ο Ιάλυσος προσπάθησε να γίνει πιο απειλητικός και να μειώσει το σκορ αλλά τα σουτ που επιχείρησε δεν βρήκαν στόχο, και το τελικό αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε ήταν 1-3.

Την Τετάρτη (4/10) η εμβόλιμη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής για την 1η αγωνιστική.

ΓΑΣ Ιάλυσος (Σπαρταλής Παναγίωτης) : Τσιγάρος, Γιώργου (Σάββας 78′), Τερζίου, Πάνος (Πιπέρης 66′), Πατσίλης, Αθανασίου (66′ Καραγεώργης), Τζουανάκης, Εμπουμπά, Χατζηνικόλας, Κατσούκης, Βλαχάβας

Παναργειακός (Γιώργος Βαζάκας) : Καραργύρης, Λιακόπουλος, Καρέλης, Σάαντο, Ροκάι, Χατζηβασιλειάδης, Μαρίνης (Τσιράκης 90′), Γκαρσία ( Ελευθεριάδης 68′), Ντε Σοουζα, Φλώρος, Πρίκας (Μούγιος 59′)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments