Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Με αγγλικό σκορ προκρίθηκε ο ΑΕΡΑ!

Με αγγλικό σκορ προκρίθηκε ο ΑΕΡΑ!

0
aera kleanthis
Dodekanisos

Ο ΑΕΡΑ ήταν η ομάδα που πήρε την πολιπόθητη πρόκριση για την 4η φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου καθώς νίκησε τον Κλεάνθη με 5-3 στην παράταση (3-3 κανονικη διάρκεια) στο γήπεδο του Αφάντου. Ήταν ένα ματς με συνεχή ρυθμό και πολλές διακυμάνσεις στο σκορ όπως ομολωγεί και το τελικό αποτέλεσμα άλλωστε. Στο πρώτο μέρος οι ομάδες μπήκαν δυνατά με τον Κλεάνθη να έχει μια ελαφρά υπεροχή που μετουσιώθηκε σε γκολ αφού μόλις στο 7΄ευτίχισε να προηγηθεί με σουτ του Καρίκη μετά απο κόρνερ του Σκόρπου. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 9΄οταν ο Μασάδο με σούτ από πλάγια θέση έκανε το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα όταν μετά από κάθετη του Αλεξανδρίδη στον Γεωργαλλή ο τελευταίος με δεύτερη προσπάθεια ευστόχησε για το 1-2 οπου ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν με τους Αφαντενούς να έχουν τον πλήρη έλεγχο χάνοντας πολλές ευκαιρίες. Τελικά στο 57΄ήρθε η ισσοφάρηση με κεφαλιά του Τριχιά μετά από σέντρα του Γιαννακάκη και στο 83΄ η ολική ανατροπή για την ομάδα του Βαγγέλη Χοσάδα αφού με ένα σουτ του Μασάδο έγινε το 3-2. Λιγο πριν το τέλος του παιχνιδιού και κόντρα στη ροή του αγώνα ο Γιατσιάτσος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε το ματς στην παράταση κάνοντας το 3-3. Στην παράταση οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και στο 95΄ με σουτ του Τομάζου πήραν σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση. Στη συνέχεια ο ΑΕΡΑ έδωσε χώρο στον Κλεάνθη χωρίς ομως να μπορεί να βάλει κάποιο τέρμα. Το τελικό 5-3 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις της παράτασης (122΄) με σουτ του Ευαγγελίδη.
Καλύτεροι των γηπεδούχων οι Μασάδο, Τριχιάς από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Γεωργαλλής και
Σκόρπος.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Πατσιόπουλος(Λάζος, Τσέτσος)
Οισυνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΡΑ: Καλανδράνης, Μαλλιάκας, Πλύγκος, Γαργάλης, Γιαννακάκης, Κατσαρής, Ευαγγελίδης, Επιφάνης (32΄Νικολής)(81΄Λαουδίκος), Τομάζος(104΄Ροκάϊ), Μασάδο, Τριχιάς
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Καστανάκης, Γιατσιατσος, Καρίκης, Γιαννίκος, Πάττας, Δαλκίδης, Σκόρπος, Αλεξανδρίδης, Πελέκης(67΄Σαίτης), Γεωργαλλής, Σορωνιάτης(71΄Καραγιάννης)(117΄Γρηγοριάδης)

Παναγιώτης Κεπέρης

aeras kleanthis

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments