Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Μάχη» στη Β’ Κατηγορία!

«Μάχη» στη Β’ Κατηγορία!

12
ethnikos asteras
Dodekanisos

Μεγάλη «μάχη» θα γίνει την τελευταία αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Και αυτό διότι τα πάντα είναι ανοιχτά σε ότι έχει να κάνει με τις δυο θέσεις που οδηγούν στην Α’ Κατηγορία. Μεγάλο ενδιαφέρον πάντως παρουσιάζει και η κατάκτηση της 3ης θέσης καθώς ενδέχεται να δώσει0 και αυτή ένα εισιτήριο για την «μεγάλη» κατηγορία. Τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής που λογικά θα οριστούν να γίνουν το προσεχές σαββατοκύριακο είναι:
Αστέρας Μασσάρων – Ποσειδώνας
Ευκλής Σορωνής – Εθνικός Αρχίπολης
Ο πρωτοπόρος Ποσειδώνας για να εξασφαλιστεί και μαθηματικά, χρειάζεται έναν βαθμό στα Μάσσαρι. Αν ηττηθεί, τότε υπάρχει περίπτωση ακόμα και να μην ανέβει. Και αυτό θα συμβεί, αν την ίσια ώρα ο Εθνικός πάρει «διπλό» στη Σορωνή. Σε περίπτωση ισοβαθμίας του Ποσειδώνα με τον Ευκλή, υπερτερεί η ομάδα της Καρπάθου.
Ο δεύτερος της βαθμολογίας Αστέρας Μασσάρων, με νίκη θα βγει και μαθηματικά πρωταθλητής. Μπορεί να «βγει» και με ισοπαλία αλλά στην περίπτωση αυτή θα παρακαλάει να τελειώσει ισόπαλο και το παιχνίδι του Αγίου Σουλά. Σε τριπλή ισοβαθμία μεταξύ Αστέρα, Εθνικού και Ευκλή υπερτερεί η ομάδα των Μασσάρων.
Από τη δική του πλευρά, ο Εθνικός αν ηττηθεί δεν μπορεί να κερδίσει την άνοδο. Επίσης δεν ευνοείται σε ισοπαλία με τον Αστέρα Μασσάρων. Οπότε, η ομάδα της Αρχίπολης, για να ανέβει, θέλει μόνο τη νίκη επί τοθ Ευκλή. Άλλο αποτέλεσμα την αφήνει έξω.
Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα του Ευκλή που επίσης θέλει μόνο τη νίκη. Και αυτή μάλιστα δεν είναι σίγουρο ότι θα του φθάσει καθώς αν ο Ποσειδώνας ηττηθεί, η ομάδα της Σορωνής και πάλι δεν ανεβαίνει. Θέλει λοιπόν νίκη και νίκη ή ισοπαλία του Ποσειδώνα για να τα καταφέρει.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Κως 4  ever
Κως 4 ever
9 years ago

Καλά τα καταφέρατε εκεί στη Ρόδο με σκοπό να αποτρέψετε απο την άνοδο μια ομάδα απο άλλο νησί οπως ο Ποσειδώνας…Όλα τα αποτελέσματα ήρθαν έτσι για να κηνυγάει την άνοδο σε μια απο τις πιο δύσκολες έδρες την τελευταία αγωνιστική.Μια ζωή τα ίδια αλλά δεν θα σας περάσει αυτή τη φορά 🙂

paraskinio
paraskinio
9 years ago

συμφωνω φιλε…αλλα αν επερνες το χ μεσα στον ευκλη δεν θα ειχες θεματα τωρα…και η καρπαθος ειναι ευνοημενη γιατι ειναι κριμα να παιζουν σε χωμα ομαδες οι οποιες εχουν να πατισουν χωμα 4-5 χρονια και μερικοι παιχτες να εχουν παιξει ελαχιστες φορες…δεν επρεπε να επιτρεπεται το χωμα πλεον…Ο ΠΩΣΕΙΔΩΝΑΣ ειναι με μικρα παιδια και ταλαντουχα δεν καταλαβαινουν τι ζημια που παθενουν απο το ξερο αυτα βγαινουν μετα τα 28-29..και να τονισω οτι δεν πανε σε μια απο τις ποιο δυσκολες εδρες..πανε στην ποιο δυσκολη εδρα που υπαρχει στην β Κατηγορια…

Σ...
Σ...
9 years ago

Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Κ ΕΧΕΙ ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ΗΤΤΑ,ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ!ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟΝ ΣΦΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΣΑΡΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ.

paraskinio
paraskinio
9 years ago

δεν ξερω για σφαξηματα ο καλητερος ας κερδισει απλα ειπα οτι στα μασσαρι η εδρα ειναι πολη καυτη

Σ...
Σ...
9 years ago

ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑΓΙΑ ΣΕΝΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΑ ΜΑΣΣΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΔΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΛ ΟΜΑΔΑ!

paraskinio
paraskinio
9 years ago

συμφωνω φιλε μ..sory για το αλλο δεν το καταλαβα..

aperitis komplexikos
aperitis komplexikos
9 years ago

file ”paraskinio” oraia ta les apla to xomatino gipedo einai i fisiki edra tou poseidona kai epaixe ekei tin sezon gia na piesi pros oles tis kateufthinseis gia na ginei to gipedo xorto kai na apokatastathei mia adikia pou egine prin xronia apo ton dimo tis karpathou.den egine gia na exei pleonektima giati kai oi paixtes tou poseidona eixane xronia na paixoune se xoma.an paizotane katharo paixnidi mesa ston eukli den exane i omada.

paraskinio
paraskinio
9 years ago

το να κανεις 3 προπονησεις την εβδομαδα για μηνες νομιζω οτι εχεις ενα πλεονεκτημα σαν ομαδα,,,μπραβω στα παιδια που θυσιασαν τα ποδια τους και την μεση τους στο χωμα για να γινει ενα κανωνικο γηπεδο τον επομενο χρονο…οσο για τον ευκλη δεν γνωριζω τι εγινε εκει…αν και πιστευω θα κερδισει στην επομενη

aperitis komplexikos
aperitis komplexikos
9 years ago

simfono se auto pou les….me tis proponiseis eixane pleonektima.me autes tis thisies mesa sto kalokairi tha einai etoimo to gipedo kai tha ginei enas xoros me athlitikes egkatastaseis kai gia ta tmimata ipodomon.elpizo o euklis na paixei tin mpala pou mporei kai na ferei thetiko apotelesma.

Μιχάλης alafeo
Μιχάλης alafeo
9 years ago

Παιδιά μην λέτε βλακείες για τα γήπεδα ο συνθετικος χλοοτάπητας είναι πολύ πιο επικίνδυνος από το χωμάτινο από τότε που βγήκε οι χιαστοι έχουν αυξηθεί κατά. 80% στο χωμάτινο το παραπάνω που μπορείς να πάθεις είναι γρατζουνιές ενώ στο πλαστικό εγκαύματα!!!

insider
insider
9 years ago

Τελευταια νεα. Η αποφαση πάθηκε.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΖΙ!

PAPAKI
PAPAKI
9 years ago

file mixali malon den jereis kapoia pragmatakia…koitame panta mprosta kia oxi pisw kai oso gia toys xiastoys den ftaiei to ghpedo an kapoios einai blakakos kai paizei me tapes xcrtagiou poy to 70% etsi paizoyn oso gia to jero ektos apo ayta poy les gratzoynies poy ta xerakia moy einai gemata kai ta mpoytia moy caxto kalhtera gia kati kiles poy kikloforoysan meses..na soy uymisw an epaizes savvato kai evrexe kai deytera proponhsh pws htan kato??ntamari…