Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μαύρη σελίδα για τον Απόλλωνα!

Μαύρη σελίδα για τον Απόλλωνα!

7
apollon foivos
Dodekanisos

Βαριά ήττα με την οποία δυσκολεύει πλέον και από ψυχολογικής άποψης την παρουσία του στην Α’ Κατηγορία γνώρισε σήμερα στην Κρεμαστή ο Απόλλων Καλυθιών! Έχασε από τον τοπικό Φοίβο με 8 – 0, γνωρίζοντας μια από τις βαριές ήττες της ιστορίας του στην Α’ Κατηγορία. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε καμία κριτική, δεδομένου ότι η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή.
Μόλις στο 1’ ο Ηλίας ανέτρεψε αντίπαλο μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον παίκτη των φιλοξενούμενων. Το εκτέλεσε ο Γεωργαλλής κάνοντας το 1 – 0.
Στο 8’ ο ίδιος παίκτης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2 – 0.
Στο 17’ από σέντρα του Δελαπόρτα, ο Ορφανίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο κα στη συνέχεια ο Μόσχος έκανε το 3 – 0.
Στο 23’ ο Δελαπόρτας με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 4 – 0.
Τρία λεπτά πριν από τέλος του ημιχρόνου ο Ορφανίδης ανατράπηκε από τον Μαχαιρίδη και ο διαιτητής έδωσε νέο πέναλτι. Για μια ακόμα φορά, ο Γεωργαλλής δεν αστόχησε και έκανε το 5 – 0.
Στο 55’ ο Αγγελόπουλος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 6 – 0.
Στο 65’ οι Γεωργαλλής, Δελαπόρτας και Μόσχος «έκρυψαν» την μπάλα και ο τελευταίος με κοντινή κεφαλιά έκανε το 7 – 0.
Στο 90’ ο Αρχοντούλης με κοντινή κεφαλιά έκανε το 8 – 0.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 36’ ο Ορφανίδης προ κενής εστίας, κατάφερε να στείλει τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δουλγέρης (Παπαβασιλείου, Σάββενας)
ΦΟΙΒΟΣ: Κεφάλας, Γαργάλης, Αξιώτης Δελαπόρτας, Γεωργαλλής, Φελεγκάκης (61’ Μήτρου), Ορφανίδης (46’ Δημητρόπουλος), Αγγελόπουλος, Μόσχος
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Ηλίας, Σταυρής, Μοσχιδιού, Ταντίκης, Μιχαλάς, Στάθης, Σπαχιού, Νικολής, Φιλιππάκος, Μαχαιρίδης, Αμερικάνας (33’ λ.τ. Παπανθίμου)

Αλέξανδρος Σιδερής

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
allan
allan
9 years ago

το ξέραμε οτι θα κερδίζατε αλλά σταματήστε στο 3-0 4-0!!!ο Φοίβος ας χαλαρώσει λίγο!!!με ομάδες στα μετρά του δεν πιάνει απόδοση και βρίσκουν τέτοιες ομάδες και δωνουν. τι να πω!!!

filathlos
filathlos
9 years ago

Δεν συμφωνω φιλε.Εγω πληρωσα 5 € για να δω ποδοσφαιρο.Αν με κοροιδευουν και δεν βλεπω θα παψω να πηγαινω.Νομιζω οτι οποιος σεβεται τον αντιπαλο και τους φιλαθλους παιζει μεχρι το 90 .Δεν φταιει ο Φοιβος για τα 7 και τα 8 καθε Σαββατο.Με αυτο το σκεπτικο θα φευγουμε απ το ημιχρονο.

Δερρας
Δερρας
9 years ago

Ρε φιλε τι προτεινεις δηλαδη να τελειωνει το παιχνιδι απο το πρωτο 20 λεπτο? Τι φταιει ο φοιβος,ο ιαλυσος κλπ που υπαρχει τετοια διαφορα δυναμικοτητας?αν το παμε ετσι ας μην κατεβαινουν καν στους αγωνες να μην τρωνε 8

jose enrique
jose enrique
9 years ago

κομπλεξ μικρης ομαδας…πραγματικα κριμα αυτο που εγινε ο απολλων ειναι αξιοσεβαστη ομαδα τοσα χρονια

k
k
9 years ago

τελικα ολοι κρινονται εκ του αποτελεσματος ,για την συνχωνευση ,του ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ενοοω,τοτε οι ειδημονες του ποδοσφαιρου των καλυθιων ελεγαν οτι ειναι η μονη λυση για να σωθει ο απολλων.τωρα ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΙΚΑΝ ΟΛΛΟΙ ,ΚΡΙΜΑ, παντος υπαρχη ακομα ελπιδα να σωθει ο απολλων .

george
george
9 years ago

οσο πιο γρηγορα καταλαβουν οι παραγοντες οτι ειναι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ τοτε θα δουμε παλιες καλες εποχες……

φλουφλης
φλουφλης
9 years ago

Εχει τοσουσ ποδοσφαιριστες καλυθενουσ αλλα θελουν φραγκα τα παιδια.δεν πειραζει τωρα φαινονται αυτοι που παιζουν για την φανελα