Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ματς για γερά νεύρα στ’ Αφάντου με νικητή τον ΑΕΡΑ!

Ματς για γερά νεύρα στ’ Αφάντου με νικητή τον ΑΕΡΑ!

0
Dodekanisos

Ένα ματς που χαρακτηρίστηκε από την ένταση του είχαμε στα Αφάντου, με τον ΑΕΡΑ να παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης με το 2-1 επί του Κλεόβουλου.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε την ομάδα των γηπεδούχων να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, σκοράροντας μάλιστα και δύο τέρματα, δίνοντας έτσι ένα αβαντάζ για την έναρξη του δευτέρου μέρους. Στο δεύτερο 45λεπτο ο Κλεόβουλος έδειχνε να πατάει καλύτερα και ευτύχισε να σκοράρει και σχετικά νωρίς με την επανέναρξη του παιχνιδιού, όμως πέρα από την απάντηση στο 61′ παρ’ όλο που είχε ευκαιρίες δεν κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας από τα Αφάντου.

Το φιλμ του αγώνα:
Στο 21′ ο Τάχος άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης κάνοντας το 1-0, με τον Μήλιο να τραυματίζεται σοβαρά στην συγκεκριμένη φάση στον δεξί του αγκώνα και να αναγκάζεται να αποχωρήσει για το νοσοκομείο.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου διπλασιάστηκαν τα τέρματα, αφού ο  Μπεγκλετζής στο 47′ έκανε το 2-0.
Στο δεύτερο μέρος ήρθε γρήγορα η μείωση του σκορ, με τον Χατζηνικόλα να κάνει το 2-1 στο 61′, με το σουτ του να βρίσκει πρώτα δοκάρι και έπειτα να καταλήγει στο βάθος της εστίας.
Στο 68′ ο Αμπαζάι αντίκρισε για μαρκάρισμα του δεύτερη κίτρινη κάρτα και έτσι πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια, αφού είδε και την κόκκινη .

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΕΡΑ ΑΦΑΝΤΟΥ:Τζήμας, Γιαννακάκης, Καντής(78′ Ροκάι), Τάχος, Πιτσουρδάκης, Αμπαζάι, Φιάμπολης(66′ Φιλιππάκος), Γαϊτάνος, Στεφανής(85′ Ζαχάρης), Μασάδο(60′ Νικολής), Μπεγκλετζής
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ ΛΙΝΔΟΥ: Μήλιος(26′ Χρυσανθής), Γιατσιάτσος, Χαμιτάι, Τσελεπίδης, Κακλαμάνος Ε. , Μαριεττάκης, Αθανασίου, Κουκουτσέλας, Κολιοκώστας, Ταγκάεφ(50′ Γιαννιού), Χατζηνικόλας(86′ Τσιάτσιος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments