«Μας λείπει μια μεγάλη νίκη»

8
mathios_panagiotis
Αποφασισμένοι να αντιστρέψουν το κλίμα και να μπουν στον δρόμο των επιτυχιών είναι στον Ακουσίλαο Φανών. Αυτό που λείπει σύμφωνα με έναν από τους φετινούς πρωταγωνιστές του συλλόγου, τον Παναγιώτη Μαθιό, είναι μια «μεγάλη νίκη» όπως δήλωσε στο www.news12.gr. Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε σχετικά, μας απάντησε ως εξής:
«Δεν γίνεται να είμαστε συνέχεια τόσο άτυχοι. Μόλις κάνουμε μια μεγάλη νίκη θα αλλάξουν όλα. Είναι θέμα ψυχολογίας. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και έχουμε ένα από τα καλύτερα υλικά της κατηγορίας. Απλά μας πάνε όλα στραβά. Έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς αλλά και στους αγώνες υπάρχουν κάποιες συγκυρίες που μένουμε πίσω στο σκορ.»
Όσον αφορά για το αν ο ίδιος είναι ικανοποιημένος από τον εαυτό του, μας είπε:
«Σίγουρα δεν είμαι και στην καλύτερη ποδοσφαιρική μου φάση. Είχα να παίξω μπάλα ένα χρόνο, ενώ έχασα και ένα μέρος της φετινής μου προετοιμασίας μου λόγω του τραυματισμού που είχα. Αυτό βέβαια δεν είναι δικαιολογία. Απλά στεναχωριέμαι που μόλις είδαν ότι δεν πάω καλά αυτό τον καιρό, όλοι έχουν πέσει πάνω μου σαν τα κοράκια, Ξέρω ποιος είμαι και ξέρουν ποιος είμαι. Στο ποδόσφαιρο όμως υπάρχει μια χαρά και χίλιες λύπες.»
Σχετικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος τόνισε:
«Θα δουλέψουμε σκληρά με τον προπονητή μας κ. Αγγελόπουλο για να φθάσουμε στους στόχους μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω εγώ και οι συμπαίκτες μου την διοίκηση και προσωπικά τον πρόεδρο Αγαπητό Παπουρδάνο που είναι δίπλα και στα εύκολα αλλά και τώρα στα πολύ δύσκολα»

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτή η σύγκριση Μαθιός – Τόρες μπορώ να πω πως με αποστόμωσε, δεν θα το σχολιάσω καν.. Πάντως μου άρεσε «Στο ποδόσφαιρο όμως υπάρχει μια χαρά και χίλιες λύπες», καλά μιλάμε τι είπε το αλάνι; Χαίρομαι που υπάρχουν τόσο αισιόδοξοι αθλητές..