Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Μας λείπει μια μεγάλη νίκη»

«Μας λείπει μια μεγάλη νίκη»

8
mathios_panagiotis
Dodekanisos
Αποφασισμένοι να αντιστρέψουν το κλίμα και να μπουν στον δρόμο των επιτυχιών είναι στον Ακουσίλαο Φανών. Αυτό που λείπει σύμφωνα με έναν από τους φετινούς πρωταγωνιστές του συλλόγου, τον Παναγιώτη Μαθιό, είναι μια «μεγάλη νίκη» όπως δήλωσε στο www.news12.gr. Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε σχετικά, μας απάντησε ως εξής:
«Δεν γίνεται να είμαστε συνέχεια τόσο άτυχοι. Μόλις κάνουμε μια μεγάλη νίκη θα αλλάξουν όλα. Είναι θέμα ψυχολογίας. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και έχουμε ένα από τα καλύτερα υλικά της κατηγορίας. Απλά μας πάνε όλα στραβά. Έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς αλλά και στους αγώνες υπάρχουν κάποιες συγκυρίες που μένουμε πίσω στο σκορ.»
Όσον αφορά για το αν ο ίδιος είναι ικανοποιημένος από τον εαυτό του, μας είπε:
«Σίγουρα δεν είμαι και στην καλύτερη ποδοσφαιρική μου φάση. Είχα να παίξω μπάλα ένα χρόνο, ενώ έχασα και ένα μέρος της φετινής μου προετοιμασίας μου λόγω του τραυματισμού που είχα. Αυτό βέβαια δεν είναι δικαιολογία. Απλά στεναχωριέμαι που μόλις είδαν ότι δεν πάω καλά αυτό τον καιρό, όλοι έχουν πέσει πάνω μου σαν τα κοράκια, Ξέρω ποιος είμαι και ξέρουν ποιος είμαι. Στο ποδόσφαιρο όμως υπάρχει μια χαρά και χίλιες λύπες.»
Σχετικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος τόνισε:
«Θα δουλέψουμε σκληρά με τον προπονητή μας κ. Αγγελόπουλο για να φθάσουμε στους στόχους μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω εγώ και οι συμπαίκτες μου την διοίκηση και προσωπικά τον πρόεδρο Αγαπητό Παπουρδάνο που είναι δίπλα και στα εύκολα αλλά και τώρα στα πολύ δύσκολα»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Antikeimenikos
Antikeimenikos
12 years ago

Re file den ginete na perneis tosa lefta kai na min vazeis goal..einai logiko na peftoun panw sou san ta korakia..

Giorgos
Giorgos
12 years ago

Kai o tores dld pou pairnei ekatomuria gaiti den mporei na balei goal antikimenike?? are asxetoi oloi!

talento
talento
12 years ago

8a paroun mpros oi mixanes kai o ma8ios den 8a pianete.. amesws na krinete ton allo mesa se 5 6 agwnistikes… asxetoi,

ToKrasakiTouTsou
ToKrasakiTouTsou
12 years ago

Αυτή η σύγκριση Μαθιός – Τόρες μπορώ να πω πως με αποστόμωσε, δεν θα το σχολιάσω καν.. Πάντως μου άρεσε «Στο ποδόσφαιρο όμως υπάρχει μια χαρά και χίλιες λύπες», καλά μιλάμε τι είπε το αλάνι; Χαίρομαι που υπάρχουν τόσο αισιόδοξοι αθλητές..

kostas
kostas
12 years ago

Katarxhn o giorgos den ekane sugkrish anamesa se ma8io tores eipe oti an8rwpoi pou pairnoun ekatomiria eurw den mporoun na baloun goal alla pali h filosofi petakthkan kai eipan ta dika tous…alla oloi apo mia o8onh kserete na lete balte to onoma sas kai epi8eto na doume!!milane oloi milane kai h @@@@ dld h roufianh!!

papatheodorou
papatheodorou
12 years ago

για να ξερεις εχετε παει για ενα σκοπο αν δεν τον εκλπηρωσετε ειστε αποτυχημενοι.εχετε μεγαλα μπατζετ και δεν φαινεστε στη βαθμολογια.μην αγχωνεστε εσεις θα το παρετε….χαχαχαχα

ToKrasakiTouTsou
ToKrasakiTouTsou
12 years ago

Ναι το ομολογώ, είμαι 5 χρονών και σας βρίζω όλους πίσω από μία οθόνη, γιατί μπορώ. Ευχαριστημένος που εξέθεσες και τώρα δεν θα βγω από το σπίτι μου για μία εβδομάδα;
ΥΓ: Μάθε ελληνικά.

Μαθιος Παναγιωτης
Μαθιος Παναγιωτης
12 years ago

Αφήστε τα παιδια να εκφραστούν ελεύθερα 🙂