Αρχική Αθλητικά νέα MARCA: «Νέφτσι – Ολυμπιακός από τις ρεβάνς που αξίζει να δείτε»

MARCA: «Νέφτσι – Ολυμπιακός από τις ρεβάνς που αξίζει να δείτε»

0
Dodekanisos

Η Ισπανική «MARCA» συμπεριέλαβε το Νέφτσι-Ολυμπιακός στα πέντε ματς των προκριματικών του Champions League που αξίζει να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι. 

Αυτή την εβδομάδα που διανύουμε δεσπόζουν οι ρεβάνς της προκριματικής φάσης του UEFA Champions League. Μεταξύ αυτών και η ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Νέφτσι (1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης») στο Μπακού. 

Η λίστα της Ισπανικής ιστοσελίδας περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις που αξίζει κάποιος να παρακολουθήσει. 

Νέφτσι Μπακού – Ολυμπιακός (Τετάρτη 28/7, ώρα 20.00)

Με τρομερό γκολ του Μαντί Καμαρά ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 1-0 (29′) της Νέφτσι στο Φάληρο. Από εκεί και πέρα υπήρξαν δύο κόκκινες κάρτες για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός έκανε διαχείριση του αποτελέσματος και έφτασε στη νίκη. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ταξιδεύει στο Μπακού με αποστολή γεμάτη απουσίες. Κρίστινσον, Παπασταθόπουλος, Ντρέγκερ, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Καμαρά, Ρέαμπτσιουκ και Αγκιμπού Καμαρά δεν ακολούθησαν την ομάδα στο Αζερμπαϊτζάν. Αντίθετα Τσελίκ και Αλασγκάροφ οι απουσίες της Νέφτσι. Σαφώς ανώτερη ομάδα ο Ολυμπιακός, ωστόσο το παιχνίδι μπορεί κάλλιστα να κρύβει «εκπλήξεις»! 

Μίντιλαντ – Σέλτικ (Τετάρτη (28/7, ώρα 20.45)

Η Σέλτικ δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το δέκατο διαδοχικό πρωτάθλημα Σκωτίας, το οποίο έχασε από την Ρέιντζερς. Οι «κέλτες» διανύουν περίοδο κρίσης και πλέον ελπίζουν πως με την άφιξη του Ελληνοαυστραλού Άγγελου Ποστέκογλου το κλίμα θα αντιστραφεί. Σε ένα ματς με δύο κόκκινες κάρτες για κάθε ομάδα, η Μίντιλαντ πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε στη Σκωτία (1-1). Η Σέλτικ προηγήθηκε με τον Αμπάντα στο 39′. Στο 66′ ισοφάρισε ο Εβάντερ στο τελικό 1-1. Στο γκολ φέρει ευθύνη ο Βασίλης Μπάρκας. Η αναμέτρηση αναμένεται συναρπαστική. Και οι δύο ομάδες αναμένεται να επιτεθούν, καθώς πλέον το εκτός έδρας γκολ δεν μετράει. 

Ερυθρός Αστέρας – Καϊράτ (Τετάρτη 28/7), ώρα 21.30)

Η Καϊράτ επικράτησε δίκαια με 2-1 στην έδρα της του Ερυθρού Αστέρα. Ο Καντέ άνοιξε το σκορ στο 24′. Ο Ερυθρός ισοφάρισε στο 56′ με αυτογκόλ του Μικάνοβιτς. Όμως στο 79′ ο Μπανιάκ «χάρισε» την νίκη στην Καϊράτ. Η οποία ταξιδεύει στην Σερβία με στόχο να διατηρήσει το υπέρ της αποτέλεσμα. Από την άλλη ο Ερυθρός Αστέρας με αιχμή του δόρατος την έδρα του το «Rajko Mitic Stadium», θα τα παίξει όλα για όλα στην ανατροπή.  

Λουντογκόρετς – Μούρα (Τετάρτη 28/7, ώρα 21.15)

Είναι άξιο απορίας πως οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο πρώτο ματς. 11 τελικές είχε η Μούρα έναντι 14 της Λουντογκόρετς. Οι διαφορές των δύο ομάδων θα λυθούν στο Ράζγκαρντ. Από το συγκεκριμένο «ζευγάρι» θα προκύψει η ομάδα που ενδεχομένως θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον τρίτο προκριματικό γύρο. Λέμε ενδεχομένως γιατί ακόμα δεν ξεπέρασε το εμπόδιο της Νέφτσι. 

Γιανγκ Μπόις – Σλόβαν Μπρατισλάβας (Τετάρτη 28/7, ώρα 21.15)

Ισοδύναμες φάνηκαν οι δύο ομάδες στο πρώτο ματς της Σλοβακίας και το 0-0 χαρακτηρίζεται δίκαιο. Με το εκτός έδρας γκολ να μην λαμβάνεται υπόψιν, το έργο της Σλόβαν φαντάζει δύσκολο. Η ρεβάνς της Βέρνης μπορεί να εξελιχθεί σε μία συναρπαστική αναμέτρηση. Οι δύο ομάδες θα ασκήσουν πίεση καθώς υπάρχει άγνοια κινδύνου. Βέβαια η Σλόβαν έχει μία νίκη στα δέκα τελευταία εκτός σε προκριματικά του Champions League από το 2009 και έπειτα. Πέντε ήττες και τέσσερις ισοπαλίες τα υπόλοιπα. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments