Αρχική Στήλες Τους θυμάστε; Μανώλης Πεταυράκης

Μανώλης Πεταυράκης

1
petavrakis_manolis
Dodekanisos
Η φωτογραφία «τραβήχτηκε» στις 12 Σεπτεμβρίου του 1997 στο γήπεδο της Κρεμαστής που φυσικά τότε είχε ακόμα χώμα. Ο Μανώλης Πεταυράκης σε μια από τις τελευταίες φωτογραφήσεις με ποδοσφαιρική φανέλα. Εδώ φοράει την φανέλα της Ασπίδας Σαλάκου, λίγο πριν ξεκινήσει ένα παιχνίδι στο πλαίσιο της Α Κατηγορίας (μάλλον με τον Φοίβο). Ο υψηλόσωμος σέντερ φορ άφησε το στίγμα του και στην Σάλακο βέβαια, όπως και στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο με αποκορύφωμα την συμμετοχή του με τα χρώματα του Διαγόρα Ρόδου στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής. Οι δυο γιοί του Μανώλη, Τσαμπίκος και Σταύρος βρίσκονται στα χνάρια του διότι και οι δυο ασχολούνται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο (ο πρώτος έπαιξε φέτος στον ΠΑΟ Ρουφ και ο δεύτερο στον Διαγόρα). Ο Μανώλης, συχνά πυκνά εξακολουθεί να εμφανίζεται στα γήπεδα, ιδιαίτερα στο Δημοτικό Στάδιο (από το τοπικό είναι αλήθεια ότι τον χάσαμε λίγο…)

Υ.Γ. Όσοι από εσάς έχετε υλικό παλιών φωτογραφιών που πιστεύεται ότι μπορεί να αξιοποιηθεί, θα ήταν ευχαρίστηση μας να μας το αποστείλετε με email (info@news12.gr) μαζί με δυο λόγια.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
μιχαλης παμπρης
μιχαλης παμπρης
12 years ago

πολυ μεγαλος ποδοσφαιριστης κ πολυ καλο παιδι.λογω δουλειας ηταν αρκετα χρονια στην κω κ εκανε προπονησεις με την α.ε.κω,αλλα ποτε δεν καταφερε να παιξει στην ομαδα μας.πολλους χαιρετησμους μανωλη.