Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Μανώλης Καλλέργης: Από το τοπικό σε «χρυσός» σκόρερ της Κηφισιάς

Μανώλης Καλλέργης: Από το τοπικό σε «χρυσός» σκόρερ της Κηφισιάς

0
Dodekanisos

Η Κηφισιά «πυροδότησε» την βόμβα στην πέμπτη φάση στο κύπελλο Ελλάδας, καθώς κατόρθωσε να αφήσει εκτός συνέχειας τον Απόλλων Σμύρνης

Ο «χρυσός» σκόρερ της Κηφισιάς, Μανώλης Καλλέργης, αποτελεί μια ιδιότυπη περίπτωση ποδοσφαιριστή, καθώς η καριέρα του είχε «χάσει» -για λίγο- τον δρόμο της. Όμως αν δεν τα παρατήσεις και μοχθήσεις το ποδόσφαιρο θα σε ανταμείψει. 

Ο Μανώλης Καλλέργης είχε αρχίσει την ποδοσφαιρική σταδιοδρομία του από τον ΑΟ Καρδίτσας και τον Φωκικό, πριν μετακομίσει στον Ατρόμητο το 2012. Στον σύλλογο από το Περιστέρι της Αττικής δεν κατόρθωσε ποτέ να καθιερωθεί. Με αποτέλεσμα να δοθεί κατά σειρά δανεικός σε Ιωνικό (2014), Φωκικό (2015) και Λαμία (2015). 

Το 2016 ο Καλλέργης είχε μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Είχε καταλήξει στον Παρνασσό (2016) και αργότερα στο τοπικό Αθήνας και τη Διάνα Ηλιούπολης (2017). Πέρυσι είχε φορέσει τη φανέλα του Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας που αγωνίζεται στην ΕΠΣ Αθηνών. Μόλις τον περασμένο Μάρτιο μεταγράφηκε στην Κηφισιά, με την οποία επέστρεψε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο 30χρονος επιθετικός από την Άμφισσα ανταπέδωσε την εμπιστοσύνη στους «νεοφώτιστους» στο πρωτάθλημα της Super League 2. Σημείωσε το σημαντικότερο γκολ της καριέρας του και «υπέγραψε» τη μεγαλύτερη επιτυχία της Κηφισιάς έως τώρα, την πρόκριση στους «16» στο κύπελλο Ελλάδας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι μία ιστορική νίκη. Η ομάδα έπαιζε για πρώτη φορά επαγγελματικό παιχνίδι και είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε την πρόκριση. Η Κηφισιά στοχεύει όλο και πιο ψηλά. Από την αρχή είχαμε πει να χτυπήσουμε το παιχνίδι στα ίσια και αυτό κάναμε στο γήπεδο», τόνισε ο ίδιος. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments