Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μανωλάγκας: «Δεν μας σέβεται»

Μανωλάγκας: «Δεν μας σέβεται»

0
koggos
Dodekanisos
Λάβρος κατά του διαιτητή Ανδρέα Κόγγου αλλά και του «βοηθού» του Ατσικνούδα ήταν σε δηλώσεις του προς το news12 ο πρόεδρος του Διγενή Κοσκινού Νίκος Μανωλάγκας. Ο ίδιος διαψεύδει τα όσα του καταμαρτυρά το φύλλο αγώνα και δίνει την δική του εκδοχή για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Απόλλων Απολλώνων για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Διαβάστε:
«Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι έθιξα το θέμα με το χρώμα των φανελών. Είπα ότι ο γηπεδούχος βάζει νόμου δεν αλλάζει αλλά ο φιλοξενούμενος. Έτσι εμείς θα έπρεπε να παίξουμε με τα δικά μας ρούχα. Χρησιμοποίησα τη λέξη αχρωματοψία καλοπροαίρετα και όχι για να δημιουργηθεί πρόβλημα. Ο διαιτητής βγήκε έξω από τα αποδυτήρια και με αποκάλεσε και ρε.»
Ο πρόεδρος του Διγενή είπε και τα ακόλουθα:
«Το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς να πληρωθεί η διαιτησία. Δεν ζήτησαν να πληρωθούν. Αμέλεια και δική μας σίγουρα αλλά και δική τους. Όταν ήταν όλα έτοιμα να ξεκινήσει το παιχνίδι, παίκτες και των δυο ομάδων είπαν στον διαιτητή χαριτολογώντας, πρόσεξε γιατί εδώ πέφτει ξύλο. Και εκείνος τους απάντησε, σιγά μην χτυπήσετε τα χεράκια σας. Κατά την διάρκεια του αγώνα οι φίλαθλοι μουρμουρούσαν. Ο επόπτης Ατσικνούδας τους κοιτούσε ειρωνικά, σαν να ήθελε να τους πει, θα τα πούμε μετά. Στο 89’ μπήκα στον αγωνιστικό χώρο αγανακτισμένος για μια απόφαση του διαιτητή και διαμαρτυρήθηκα κόσμια. Βγαίνοντας, ο βοηθός του Ατσικνούδας στήθηκε με μια εξουσία αστυνομικού μπροστά μου και τον απώθησα. Μου λέει,. Χαρακτηριστικά, θα τα πούμε. Οι εκφράσεις που με κατηγορούν ότι είπα δεν ισχύουν.»
Για τα όσα έγιναν μετά το τέλος του παιχνιδιού, είπε:
«Προσπάθησα να μπω στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα για να πληρώσω το εξοδολόγιο.  Στο φύλλο αγώνα γράφτηκε ότι αρνήθηκα να πληρώσω. Τους ζήτησα να ανοίξουν την πόρτα για να μπω μέσα αλλά δεν το έκαναν με τίποτα. Ένας φίλαθλος πέταξε μιας πέτρα και έσπασε το τζάμι. Δεν το έσπασα εγώ με τον πυροσβεστήρα όπως λένε. Μπήκα λοιπόν μέσα και τους είπα ότι θέλω να πληρώσω. Ο Ατσικνούδας κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου. Μετά μπήκαν φίλαθλοι μέσα και αν δεν ήμουν εγώ και ο Ηλιάδης δεν θα είχαμε αποφύγει τα χειρότερα. Εγώ και ο Ηλιάδης διώξαμε τους φιλάθλους. Είμαι ο μόνος που δεν έκανα κάτι. Είναι ντροπή να μιλάνε για κλοπή κινητού. Δεν υπήρξε κλοπή κινητού. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει κλαπεί. Γιατί ο κ. Ατσικνούδας έλεγε, δώστε μου το κινητό και έληξε η υπόθεση; Οι υπεύθυνοι της διαιτησίας ας δουν να βάζουν υπεύθυνα άτομα να σφυρίζουν στα παιχνίδια σωστά. Μας έχουν κάνει ζημιά. Από τον κ. Κακάνη και τον κ. Παπαβασιλείου μέχρι τώρα και τον κ. Κόγγο. Βγάζουμε από την μύγα ξύγκι για να κατέβουμε σε ένα παιχνίδι και δεν μας σέβονται»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments