Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Μακράν, η καλύτερη μου χρονιά!»

«Μακράν, η καλύτερη μου χρονιά!»

4
stappas
Dodekanisos

Με τα καλύτερα λόγια γα τη συνεργασία του με την Αναγέννηση Έμπωνας εκφράστηκε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Στάππας. Ο ίδιος στέλνει μάλιστα το μήνυμα στην διοίκηση να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία ο Χρυσόστομος Χάσταλης (μάλλον σε αυτόν αναφέρεται) λέγοντας ότι του πάει πιο πολύ να είναι …Μπονιάτης. Ο έμπειρος επιθετικός στον προσωπικό του λογαριασμό ανήρτησε τα ακόλουθα:
«Ήταν μακράν η καλύτερη χρονιά στα ποδοσφαιρικά μου χρόνια. Από τον πιο μικρό που γνώρισα μέχρι και τον πιο μεγάλο, ήταν όλοι άνθρωποι με όλη την σημασία της λέξης. Και πάνω απ’ όλα ήταν άνδρες. Τιμή μου και καμάρι και σας ευχαριστώ όλους για αυτή την αξέχαστη χρονιά. Όσο για έναν άνθρωπο, εκεί πιο νότια, δεν μπορώ να πω, φίλος καλός πάνω απ’ όλα, καλός στην δουλειά του και θα κάνετε πιστεύω το παν να τον κρατήσετε γιατί του πάει πιο πολύ το …Μπονιάτης!»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
lyristis
lyristis
9 years ago

Paixtara….Adikimenos kai pareksigimenos . ..

mixalis
mixalis
9 years ago

Ευτυχώς κ αυτός ο πιο νότιος π λες π προσπάθησε να σας αλλάξει την σκατονοοτροπια σας μπας κ δούμε κ λίγο μπάλα από εσάς αλλά τα ίδια αποσκατα παραμείνατε.. αν ήταν μπωνιατης θα είχατε βελτίωση -20% .. Αντε παράτα τα πια.. 50αρισες.

imarton
imarton
9 years ago

autos o Cactus sas exei kollisi to mikrovio katigorite tous pantes enas paixtis euxaristi tin omada toy ton proponiti tou kai amesos na ton katasparaxsete file mixali giati tosi kakia? ikanopiithikes mesa sou ? diladi tora elises ola soy ta provlimata imarton pia.. filika panta

MPARTZOS
MPARTZOS
9 years ago

PAIXTARAS…TA LOGIA EINAI PERITA..