Dodekanisos

Την άποψη ότι σε περίπτωση που δεν συνεχιστεί το φετινό πρωτάθλημα θα είναι οδυνηρό για τους παίκτες και όχι για το σωματείο του Κλεάνθη, εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12 ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Μαχλής. Συγκεκριμένα, είπε τα ακόλουθα:
“Το σωματείο υπήρχε, υπάρχει και θα εξακολουθήσει να υπάρχει. Θα είναι οδυνηρό για τους παίκτες γιατί αν γίνει αυτό θα έχουν συμπληρώσει σχεδόν ένα χρόνο αδράνειας. Αυτό είναι το χειρότερο. Σαν σωματείο έχουν γίνει βέβαια κάποια έξοδα αλλά όχι υπερβολικά. Έχουμε δώσει χρήματα τα οποία αντιστοιχούν μέχρι και την διακοπή του πρωταθλήματος και όχι παραπάνω. Έτσι και αλλιώς το μπάτζετ μας φέτος ήταν μικρό. Θεωρώ ότι θα είναι μεγαλύτερη πληγή αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα καθώς κανένας θα μπορεί να ενισχύσει τις ομάδες”.

Σε ερώτηση για το αν αυτό σημαίνει ότι είναι υπέρ της ακύρωσης της χρονιάς, απάντησε ως εξής:
“Όχι. Και αυτό δεν θα ήταν η καλύτερη λύση. Και δεν λέω αυτό. Το καλύτερο θα ήταν να μαθαίναμε από τώρα τι θα γίνει για να μπορούμε να πάρουμε συγκεκριμένες αποφάσεις. Το χειρότερο αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Η αβεβαιότητα είναι που …μας σκοτώνει. Δεν ξέρει κανείς τι θα γίνει. Εμείς πάντως σαν Κλεάνθης προσπαθούμε να οργανωθούμε σε όλα τα επίπεδα. Είτε κλείσουμε είτε ανοίξουμε θέλουμε να είμαστε πανέτοιμοι. Απλά θέλουμε να ξέρουμε άμεσα”.

Σε ερώτηση για το ποια πραγματικά είναι η αίσθηση του για την επόμενη ημέρα, απάντησε ως εξής:
“Γενικότερα δεν βλέπω να γίνεται κάτι πριν από το 2021. Οποιαδήποτε εξέλιξη σημειωθεί θα είναι μετά τις 15 Ιανουαρίου. Αλλά ακόμα και αν επιστρέψουμε, θεωρώ ότι δεν μας αφήσουν να τελειώσουμε. Όπως λένε υπάρχει το ενδεχόμενο και τρίτου κύματος κορωνοϊού, οπότε ποιος μας εγγυάται ότι θα τελειώσουμε κανονικά; Θεωρώ ότι πολύ δύσκολα θα επέλθει μια ηρεμία και πιθανόν το πρωτάθλημα να μην τελειώσει κανονικά. Εκεί οδηγούμαστε με βάση την τωρινή κατάσταση. Δεν ξέρω αν με το εμβόλιο αλλάξει κάτι”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments