Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Λεβαδειακός – Διαγόρας 4-0: Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή ο Λεβαδειακός!

Λεβαδειακός – Διαγόρας 4-0: Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή ο Λεβαδειακός!

0
Dodekanisos

Στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των play off της Super League 2, ο Λεβαδειακός εκμεταλλευόμενος στο μέγιστο την ήττα του Ιωνικού, επιβλήθηκε με 4-0 του Διαγόρα. Έτσι η ομάδα της Βοιωτίας ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και βρίσκεται στο -1 από την Ξάνθη. 

Η αναμέτρηση: 

Ο Λεβαδειακός εισήλθε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησε τον Διαγόρα να «αναπνεύσει». Μάλιστα έθεσε γερές βάσεις και εξασφάλισε την νίκη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Συγκεκριμένα, μόλις στο έβδομο λεπτό πήρε κεφάλι στο σκορ, όταν ο Πολέτο έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, η άμυνα του Διαγόρα αδράνησε, ο Μύγας τροφοδότησε τον Μυτίδη και εκείνος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 από το ύψος της μικρής περιοχής. Δύο λεπτά μετά το γκολ, ο Κωστή επιχείρησε σουτ από πλάγια αριστερά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπίντση. Στο 22ο λεπτό ο Μυτίδης δοκίμασε σουτ έξω από την περιοχή, ωστόσο έπεσε και απέκρουσε στην αριστερή του γωνία ο Μπίντσης. Στο 31′ είχαμε εκ νέου εξαιρετική συνεργασία μεταξύ Μύγα και Μυτίδη, με τον πρώτο να βγάζει τρομερή σέντρα ακριβείας και τον τελευταίο να σκοράρει με κεφαλιά «ψαράκι» για το 2-0.

Στο δεύτερος μέρος, ο Κωστούλας υπέπεσε σε παράβαση εντός περιοχής, βρίσκοντας την μπάλα με το χέρι και ο Λεβαδειακός έγραψε το 3-0 στο 62′ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Θεοχάρη στην πρώτη του μόλις επαφή με την μπάλα. Τέσσερα λεπτά μετά ο Μαρίνος συνεργάστηκε ωραία με τον Νίκα, ο οποίος σούταρε με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι. Η πρώτη καλή στιγμή για τον Διαγόρα στο ματς ήρθε στο 69′ με τον Τσιαντούλα να γυρίζει από τα αριστερά στον Λινάρδο, που δοκίμασε το σουτ, το οποίο μπλόκαρε ο Στογιάνοβιτς. Στο 78′ ο Κάκκο σέντραρε από τα αριστερά, ο Αθανασίου έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Θεοχάρης απομάκρυνε σωτήρια πάνω στη γραμμή. Στο 86′ ο Τζιώρας σκόραρε όμως το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα για οφσάιντ και ένα μόλις λεπτό μετά ο Συμελίδης έφυγε στην αντεπίθεση και στο τετ – α – τετ νίκησε με ωραίο πλασέ τον Μπίντση για το τελικό 4-0. 

Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Θανάσης Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας), Μιχάλης Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής)

Τέταρτος: Στέφανος Καλατζής (Θεσσαλίας)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Λεβαδειακός (Τζιουζέπε Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Μύγας, Λιάγκας, Καραχάλιος (46′ Τζημόπουλος), Μεχία (59′ Θεοχάρης), Πολέτο (59′ Νίκας), Μαρίνος (80′ Συμελίδης), Τσάπρας, Κονέ (46′ Μπαστακός), Μυτίδης (80′ Τζιώρας), Κωστή.

Διαγόρας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπίντσης, Ρουγκάλας, Δημήτρουλας (52′ Αθανασίου), Νάτσης (60′ Γεωργίου), Κονέ (46′ Μπαστακός), Μασούρας, Τσιαντούλας, Καρατάσιος (53′ Λινάρδος), Αλάεθ (68′ Κάκκο), Κωστούλας, Μανωλάκης.

Πηγή φωτογραφίας: gazzetta.gr

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments