Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Λευκή ισοπαλία στο Ενωσιακό

Λευκή ισοπαλία στο Ενωσιακό

0
4
Dodekanisos

Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι που δεν είχε να προσφέρει πολλές συγκινήσεις, ΑΕ Κατταβιάς και Ομόνοια Γενναδίου έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Η αναμέτρηση που ήταν για την 11η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας (όμιλος Ρόδου), πραγματοποιήθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕ Κατταβιάς είχε την ελαφρά υπεροχή και η Ομόνοια προσπάθησε να στηριχθεί στις αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε με την διαφορά ότι οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ μετά το 70’. Το αποκορύφωμα ήταν στο 89’ όταν ο Καρπάτσης με σέντρα σουτ έστειλε τη μπάλα να σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Μυλωνάς με απευθείας κόρνερ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει και πάλι στο δοκάρι. Στη συνέχεια μάλιστα κανείς από τους παίκτες της ΑΕ Κατταβιάς δεν μπόρεσε να τη στείλει στα δίχτυα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Ζουρίδης, Κυπριώτης, Ιντρίσα, Μπουμπουλάκης, Μερκούρης, Μυλωνάς, Μακριάς (60’ Τσιώμος), Τσακμακίδης, Καρπάτσης, Κουλιμπάλι, Τσιλίκας (75’ Κουμπιάδης)
ΟΜΟΝΟΙΑ: Μπαιράμης Θ. Σ, Κλημαντής, Χατζηκώστας, Πιζήμολας Σ.Σ.Μ Μπαιράμης Μ. Σ., Διαμαντής, Αντωναράς, Μπαιράμης Τ., Πιζήμολας Ι. Σ., Στουανούσκι, Σταματάκης (72’ Πιζήμολας Σ. Ι.)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments