Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ρόδος: «Δεν δεχόμαστε υποδείξεις»

Ρόδος: «Δεν δεχόμαστε υποδείξεις»

0
Dodekanisos

Δικαιώθηκε η ΠΑΕ Ρόδος σε ότι έχει να κάνει με την προσφυγή του Παντελή Αθανασίου. Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν και μέσω του επίσημου site των «πρασίνων», «το Δικαστήριο δεν έκανε δεκτές τις αιτιάσεις του πως δεν ήταν ασφαλισμένος και δεν είχε εισπράξει δεδουλευμένα. Μετά από την εξέλιξη αυτή η Ρόδος γι άλλη μια φορά ευχαριστεί τον νομικό σύμβουλο της Χάρη Γρηγορίου για την άψογη παρουσίαση του εκπροσωπώντας την ομάδα μας». Στο μεταξύ,  η διοίκηση εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Μετά από τις συνεχείς αναφορές που γίνονται σε διάφορα οπαδικά και άλλα sites σχετικά με την απόδοση, εμφανίσεις αλλά και λειτουργία της ομάδας μας, ξεκαθαρίζουμε πως:
1. Η ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ παραμένει ολοκληρωτικά προσηλωμένη στον σκοπό που με στέρεες βάσεις έχει θέσει από την αρχή του πρωταθλήματος, χωρίς να υπολογίζει τις ακραίες φωνές του παρελθόντος που λειτουργούν είτε περιστασιακά είτε δορυφορικά, για να προκαλέσουν αναστάτωση στην ομάδα.
2. Η ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ δεν θέλει επ’ ουδενί να εμπλακεί στη διοίκηση οπαδικών συνδέσμων, θεωρεί όμως υπέρτατη υποχρέωση της να επισημάνει τυχόν δυσλειτουργίες. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την ΡΟΔΟ η παρούσα διοίκηση, έχει αναφερθεί πολλές φορές πως μόνο αν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ εργασθούμε, θα υπάρχουν αποτελέσματα και αναβάθμιση της ομάδας μας. Σε ανακοινώσεις που εμφανίζονται υποδείξεις για τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ δηλώνουμε απερίφραστα πως δεν τις υπολογίζουμε. Η καλοπροαίρετη κριτική είναι πάντοτε καλοδεχούμενη επώνυμα και ξεκάθαρα.
3. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Τώνης Μαρτίνης ξεκαθαρίζει γι άλλη μια φορά πως στηρίζει τις επιλογές του προπονητή Γιώργου Στράντζαλη και προειδοποιεί πως παράγοντας ή μέλος της ομάδας, που θα παρεκκλίνει από την κοινή γραμμή διοίκησης και τεχνικών, θα έχει άμεσες συνέπειες για την περαιτέρω συνεργασία.
4. Μια μεγάλη ομάδα δεν γίνεται με φωνασκίες: Την μεγάλη ομάδα χτίζουμε με συγκεκριμένους έντιμους και μοναδικούς συνεργάτες. Αλλωστε όλο το πανελλήνιο γνωρίζει πως αυτή η ομάδα, ήταν τελικά θύμα της δικής της εντιμότητας, για την οποία θα αγωνίζεται όσο την διοικούν αυτοί που σήμερα αποτελούν την διοίκηση της…»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments