Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου «Όσο ζω ελπίζω»

«Όσο ζω ελπίζω»

0
mpakiris
Dodekanisos

Οι εντυπωσιακές νίκες του ΕΝΑ Αφάντου, τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές (νίκη εκτός με  Απολλακια – Δωριεα και η εντός έδρας 7-1 με τον Νηρέα) ήταν η αφορμή, της επικοινωνίας μας με τον νέο προπονητή της ομάδας, Γιώργο Μπακιρη, ο οποίος είπε στο news12.gr:
«Ανέλαβα την ομάδα τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές και έχουμε κάνει μόνο νίκες και αυτό βοήθησε να αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας γιατί είχε τρείς συνεχόμενες ήττες . Για εμάς είναι δύσκολη η άνοδος, γιατί Τήλος και Εμπωνα δεν θα χάσουν πολλούς βαθμούς στο μέλλον. Όμως ¨όσο ζω ελπίζω¨. Στόχος μου είναι να δημιουργήσουμε μια καλή, πειθαρχημένη ομάδα και φυσικά στην πορεία, να μην χάσει σε κανένα παιχνίδι της, έως το τέλος του πρωταθλήματος. Η ομάδα αυτή, αξίζει ν αγωνίζεται στην Α2 γιατί έχει παίχτες με ταλέντο και καλούς χαρακτήρες από τους οποίους κάποιοι έχουν την δυνατότητα να αγωνίζονται και σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Τ’ Αφάντου , είχαν πάντα και έχουν ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, όμως πρέπει να δουλέψουν πολύ σε θέματα αθλητικής πειθαρχείας και σωστής νοοτροπίας για να πάνε ψηλά.
  Με οργάνωση και πειθαρχεία ,που έχουμε ήδη ξεκινήσει να δουλεύουμε στον ΕΝΑ Αφάντου, ο σύλλογος πιστεύω ότι μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα.
  ΟΙ άνθρωποι της διοίκησης  έχουν δώσει πολλή μεγάλη βαρύτητα στο θέμα αυτό καί  πιστεύω ότι με υπομονή θα τα καταφέρουμε.
   Όσον αφορά τον προσεχή αγώνα μας με το Κάστρο, θα είμαστε κομπλέ. Φυσικά οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά τις γιορτές.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments