Αρχική Αθλητικά νέα Κύπελλο ΕΠΣΔ: Πέρασαν όλα τα φαβορί

Κύπελλο ΕΠΣΔ: Πέρασαν όλα τα φαβορί

0
Dodekanisos

Δεν επεφύλασσαν καμία έκπληξη τα παιχνίδια που έγιναν σήμερα στο πλαίσιο της 2ης φάσης του κυπέλλου της Δωδεκανήσου (όμιλος Ρόδου). Και αυτό διότι προκρίθηκαν όλα τα φαβορί. Αναλυτικά, τα αποτελέσματα και οι σκόρερ είναι:

Αδελφοσύνη – Ιάλυσος 1 – 6: Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το παιχνίδι του γηπέδου των Αγίων Αποστόλων καθώς οι «ερυθροκίτρινοι» έφθασαν άνετα στη νίκη πρόκριση στην επόμενη φάση. Άνοιξαν το σκορ στο 20’ με πέναλτι στου Σάββα ( 0 – 1) και παρά το ότι οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον ίδιο τρόπο (στο 31’) με τον Πάπα (1 – 1), είχαν τον τρόπο να επικρατήσουν βάζοντας άλλα πέντε γκολ. Σκόραραν οι Κουλούμπρης (37’), Γεωργιάδης (71’), Σάββας (76’, 80’) και Γεωργίου (90’).
Ασπίδα Σαλάκου – Άρης Αρχαγγέλου 1 – 2: Μοιρασμένο και αρκετά δυνατό ήταν το παιχνίδι που έγινε στη Σάλακο με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 10’ με τον Μπαρμπαντώνη αλλά τους γηπεδούχους να «απαντάνε» στο 18’ με τον Στάππα (1 – 1). Τη λύση για την ομάδα του Αρχαγγέλου έδωσε τελικά ο Νικολού στο 82’ διαμορφώνοντας το τελικό 1 – 2.
Άγιος Γεώργιος – Απόλλων Καλυθιών 1 – 2: Όλα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο στη Μαλώνα, διάστημα κατά το οποίο επιτεύχθηκαν όλα τα τέρματα της αναμέτρησης. Το σκορ άνοιξε ο Μασάδο στο 58’ (1 – 0) αλλά οι Καλυθενοί ισοφάρισαν στο 58’ με τον Ντένα (1 – 1). Το τελικό 1 – 2 διαμόρφωσε ο Χατζήπαπας στο 60’.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments