Κυανέρυθρος ο Κιοσέογλου

0

Ηλίας Λοίζος

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις των ανθρώπων του Διαγόρα, δεν τους επέτρεψαν μέχρι σήμερα να ασχοληθούν με την ομάδα και την επόμενη μέρα μετά την λήξη του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, έγκυρες πληροφορίες, από την διοίκηση του «γηραιού», αναφέρουν πως απομένουν καθαρά τα τυπικά για να είναι και την νέα χρονιά προπονητής του Διαγόρα ο Νίκος Παντέλης. Το κεφάλαιο λοιπόν προπονητή για τους κυανέρυθρους έχει βρει την λύση του εκτός βέβαια του απρόοπτου το οποίο θα μπορέσει να ανατρέψει μια συμφωνία που έχει ήδη δρομολογηθεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο Τάσος Κιοσέογλου αλλά και οι ροδίτες ποδοσφαιριστές, βρίσκονται μέσα στα πλάνα του έμπειρου τεχνικού, οπότε ακόμα ένας «πονοκέφαλος» για τον Διαγόρα έχει περάσει και αναμένεται να ακολουθήσουν οι επόμενες ενέργειες που σκοπό θα έχουν την περαιτέρω ενίσχυση του Διαγόρα.

Εικάζεται ότι προς το τέλος Μαΐου οι διοικούντες τον ιστορικό «γηραιό», θα πιάσουν δουλειά για να ετοιμαστεί ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς και να οριοθετηθούν οι στόχοι της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

Συνδεθείτε με username ή email