Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Κυανέρυθρη» πρόκριση με ανατροπή

«Κυανέρυθρη» πρόκριση με ανατροπή

0
Dodekanisos

Την πρόκριση στην προημιτελική φάση του κυπέλλου της Δωδεκανήσου εξασφάλισε ο Διαγόρας ο οποίος επικράτησε στην παράταση με 2 – 1 του Ιάλυσου. Το παιχνίδι έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου «Διαγόρας» και το παρακολούθησε λιγοστός κόσμος που έδωσε το παρών.

Το κύριο χαρακτηριστικό της αναμέτρησης ήταν η χρησιμοποίηση πολλών νεαρών παικτών από τους δυο προπονητές. Αγωνίστηκαν πολλά παιδιά που δεν έχουν πολύ χ(ή και καθόλου) χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι είχε σε γενικές γραμμές καλό ρυθμό σε όλη του τη διάρκεια. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ιάλυσος είχε ορισμένα πολύ καλά διαστήματα όπου έδειχνε να ελέγχει τον αγώνα αλλά και ο Διαγόρας έβγαλε ορισμένες καλές επιθέσεις. Δεν υπήρχαν πάντως πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες.

Στην επανάληψη, ο Ιάλυσος μπήκε καλύτερα και έδειχνε να πατάει καλύτερα φθάνοντας μάλιστα και στην επιτυχία του γκολ. Η είσοδος του Σερτζίνιο όμως έδωσε άλλη πνοή στον «γηραιό» επιθετικά που πλέον μπορούσε να αναπτυχθεί καλύτερα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πετύχει την ισοφάριση στο 87’ και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, κατά την διάρκεια της οποίας πέτυχε και την πλήρη ανατροπή.

Το σκορ άνοιξε στο 53’ ο Αζεμάϊ με πλασέ μέσα από την περιοχή. Ο Καρπαθάκης έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 87’ με σουτ μέσα από την περιοχή και το τελικό 2 – 1 πέτυχε ο Χειμωνέττος με πέναλτι στο 101’. Το πέναλτι κέρδισε ο Κοντός που γκρεμίστηκε από τον Μωυσάκο μέσα στην περιοχή.

Διαιτήτευσε ο Σπάρταλης (Μοσχάτος, Μαυρουδής)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μπαμπανιώτης, Χότζα (Παπασταματίου), Προβατίδης, Κωστάκης, Καραμούζης, Κιοσέογλου (Κορνάρος), Βελλίνη (Σερτζίνιο), Κρητικός, Ζέελεφ, Κοντός, Καρπαθάκης
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Σταθάκης, Αρέτογλου, Μωϋσάκος, Λιαμής, Καραμανώλης, Μανικός, Μπεγκλετζής (60’ Φαβάλι), Κόλα, Αζεμάϊ, Μαντζάνο (60’ Σπάρταλης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments