Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κυριάρχησε στην επανάληψη! (pics)

Κυριάρχησε στην επανάληψη! (pics)

1
1
Dodekanisos

Παίζοντας πολύ καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ιάλυσος έφθασε σε μια πολύ άνετη φιλική νίκη στην Παστίδα, επικρατώντας του τοπικού Αστέρα με 7 – 1. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι στάθηκαν καλύτερα αλλά στην επανάληψη έπαιξαν ρόλο οι πολλές αλλαγές που έγιναν. Στο 36’ ο Αθανασίου έκανε το 0 – 1 αλλά στο 42’ ο Πάπα πέτυχε το 1 – 1. Στο 47’ ο Χατζηφούντας με πέναλτι πέτυχε το 2 – 1. Ακολούθησαν άλλα δυο τέρματα του ίδιου παίκτη στο 55’ και στο 60 με το σκορ να γίνεται 4 – 1. Στο 70’, στο 75’ και στο 81’ ο Μαθιός διαμόρφωσε το τελικό 7 – 1.
Οι συνθέσεις:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ροδανάκης, Καρύδης, Καλαϊτζίδης, Χαριτάκης, Ζερβός, Δραγάτης, Καραγιάννης, Κακαζούκης, Λενιού, Πολυχρόνης, Πάπα (Έπαιξαν και οι Κόκα, Αυγενικού, Καλαγρής, Ζωάννου, Εμίρογλου, Διακάκης, Κονόμι, Φιακέτης και Καρδούλιας)
ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Σταυλάς, Παφιάκης, Μαλλιάκας, Φυλακούρης, Αθανασίου, Ρεκλείτης, Σπάρταλης, Χατζηλιόντας, Χατζηφούντας, Γκινής (Έπαιξαν και οι Ντάνι, Κρομμύδας, Λερογιάννης, Καρπαθάκης, Μαθιός, Σαχινίδης, Τσουκαλάς και Μπιγκό)

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2014_2015/a_katigoria/asteras_ialisos_filiko/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
pastida piazza!!
pastida piazza!!
9 years ago

afou dn ftanoume gia afta ta filika ti ta kanoume>>??gia na kseftilizomaste??o foivos stamatise sta 3 me tous 30ntenous fagame 7 re orfanidi tin barca nomizeis oti exeis????kane kanena filiko me tous ippotes kai kala mas einai!!