Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Κυνήγησε» την πλήρη ανατροπή!

«Κυνήγησε» την πλήρη ανατροπή!

0
ippotes asteras
Dodekanisos

Έσωσε την παρτίδα στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας Παστίδας! Αν και έχανε με 2 – 0 από τους Ιππότες, κατάφερε να πετύχει δυο γκολ στην επανάληψη (2 – 2) και να πάρει έτσι τον βαθμό της ισοπαλίας. Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, η ομάδα της Παστίδας θα μπορούσε να είχε πετύχει και την πλήρη ανατροπή.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τον Αστέρα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τους Ιππότες να προσπαθούν να «χτυπήσουν» στις αντεπιθέσεις έχοντας μαζί τους και τον ευνοϊκό άνεμο. Το παιχνίδι πήγε κυρίως στη δύναμη. Υπήρχαν πολλές μονομαχίες αλλά ήταν φτωχό σε φάσεις πέραν των δυο τερμάτων των Ιπποτών.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας πίεσε πολύ περισσότερο κυνηγώντας το σκορ. Κατάφερε να μειώσει νωρίς και να …ξαναμπεί στο παιχνίδι έχοντας και το ψυχολογικό αβαντάζ. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η αριθμητική υπεροχή που απέκτησε στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου με αποτέλεσμα να αυξήσει και άλλο την πίεση του και να διεκδικήσει ακόμα και τη νίκη.
Τα γκολ
Στο 32’ και ενώ οι φιλοξενούμενοι σταμάτησαν για να κάνουν fair play (παίκτης των Ιπποτών είχε πέσει στον αγωνιστικό χώρο και κρατούσε το κεφάλι του), οι αντίπαλοι τους συνέχισαν να παίζουν. Ο Αγγελάκης έκανε μπαλιά στον Τριπολίτη ο οποίος με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 1 – 0. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν αλλά ο διαιτητής έδειξε σέντρα (1 – 0). Ακολούθησε μια σύρραξη μεταξύ των παικτών και το παιχνίδι σταμάτησε για λίγα λεπτά αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά
Στο 44’ ο Δραγάτης ανέτρεψε τον Αλιάϊ μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Τριπολίτης (2 – 0).
Στο 55’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πάπα, ο Λενιού έκανε την κεφαλιά και ο Σκυλλάς απόκρουσε. Η μπάλα όμως επέστρεψε και πάλι στον Λενιού ο οποίος από κοντά πέτυχε το 2 – 1.
Στο 84’ ο Λενιού έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Διακάκης με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Στέργος Γιακουμάκης (Βασιλάς, Μαυρουδής). Στο 54’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γκούτσι για αντικανονικό μαρκάρισμα (δεύτερη κίτρινη)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΠΠΟΤΕΣ: Σκυλλάς, Κωνσταντίνου, Μαρίνος, Αλαφάκης (35’ λ.τ. Καρπαθάκης), Έλληνας, Ντούσκο, Γκούτσι, Αγγελάκης, Ταφάνι. Αλιάϊ, Τριπολίτης
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ροδανάκης, Λενιού, Κακαζούκης, Χαριτάκης, Ζερβός, Πολυχρόνης (55’ λ.τ. Καλαϊτζίδης), Καρύδης (86’ Κονόμι), Καλαγρής, Διακάκης, Πάπα, Δραγάτης (46’ Καραγιάνης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments